Roberto Carlos, bugünkü transfer değerini açıkladı

Futbol tarihinin en iyi sol beklerinden olan Roberto Carlos, Türkiye'den teklifler aldığını söylerken, bugün futbol oynasaydı transfer değerinin ne kadar olabileceğini değerlendirdi.

Roberto Carlos, bugünkü transfer değerini açıkladı
21 Eylül 2022 - 12:38 - Güncelleme: 21 Eylül 2022 - 14:51
Brezilyalı efsane oyuncu Roberto Carlos, Türkiye'den aldığı son teklifi açıklarken, bugün futbolcu olsaydı bonservis bedelinin ne kadar olabileceğini değerlendirdi. İşbirliği içinde olduğu markalardan birinde taraftarın gönderdiği soruları yanıtlayan Roberto Carlos, dikkat çekici yanıtlar verdi.

Bir taraftarın ‘Türkiye’den teklif alıyor musun?’ sorusunu yanıtlayan Fenerbahçe'nin eski yıldızlarından Roberto Carlos, ‘’Türkiye’den her zaman teklif alıyorum. Son teklif ise Adanaspor’dan gelmişti. Ama Real Madrid’in kulüp elçisiyim. Onlarla bir sözleşmem var ve bundan, onları temsil etmekten gurur duyuyorum. Tabii ki Türkiye’den teklif almak beni mutlu ediyor’’ ifadelerini kullandı.

Roberto Carlos, ‘Sınırsız bir bütçen olsa, hangi 3 oyuncuyu transfer ederdin?’ sorusunu da yanıtlarken, tercihini Real Madrid’li oyunculardan yana kullandı. Carlos bu soruyu ‘’Courtois, Benzema ve Vinicius Junior’u takıma alırdım. Bugün futbol dünyasında birçok yıldız var ama ben kesinlikle bu üç ismi sçeerdim’’ sözleriyle yanıtladı.

''Bugünkü değerim 70-90 milyon euro olurdu''

Bir diğer ilginç soru ise ‘Bugünkü transfer değerin ne olurdu?’ şeklindeydi. Taraftarın bu sorusunu da yanıtlayan Roberto Carlos, ‘’Futbol oynadığım zamandan bu yana çok şey değişti. Inter’e 12 milyon dolara transfer olmuştum. Bugünlerde ise fiyatlar çok farklı. 70-90 milyon euro arasında bir değere sahip olurdum diye düşünüyorum’’ dedi.

Roberto Carlos aynı zamanda Fenerbahçe'ye transfer olduğu dönem hakkında da konuşurken ''Fenerbahçe ve Chelsea olmak üzere iki teklifim vardı. Chelsea yürümedi ve ben de Fenerbahçe'ye imza attım. Ama Chelsea ile çok yakındı. Kelimenin tam anlamıyla teklifler kabul edildi ve oraya gidip sözleşmeyi imzalamam gerekiyordu. Fenerbahçe'ye imza atmamdan sadece bir hafta önceydi ve hem Roman Abramovich hem de Peter Kenyon ile tanışmak için Paris'e gitmiştim. Maalesef son anlarda transfer sonuçlanmadan hemen önce yolunda gitmedi'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum