Roberto Carlos'tan Arda Güler sözleri

Brezilyalı futbol efsanesi Roberto Carlos, Fenerbahçe'nin genç yeteneği Arda Güler hakkında övgü dolu sözler kullandı.

Roberto Carlos'tan Arda Güler sözleri
19 Ocak 2023 - 02:09
Fenerbahçe'nin 17 yaşındaki futbolcusu Arda Güler, performansı ile adından söz ettirmeye devam ediyor. Geleceğin yıldız adayları arasında gösterilen Arda Güler hakkında Brezilyalı efsane futbolcu Roberto Carlos da hayranlağını gizlemedi.

Real Madrid ve Fenerbahçe'nin eski futbolcusu Roberto Carlos, Arda Güler hakkında "Bu şekilde maçtan maça gelişimini sürdürebilir. Eminim, yakın gelecekte mükemmel bir futbol yıldızına dönüşecek" sözlerini kullandı.

Roberto Carlos: "Alex de Souza ve Arda Güler..."

Arda Güler'in Fenerbahçe'nin efsane futbolcularından Alex de Souza ile karşılaştırılması hakkında da görüşlerini paylaşan Roberto Carlos, "Karşılaştırma yapmaktan çok hoşlanmıyorum. Alex, sonuçta tarihte pek çok başarıya imza atmış, Fenerbahçe'nin kaptanlığını da yapmış bir isim. Oynadığı tüm kulüpleri göz önünde tutarsak, bu iki ismin farklı karakteristik özelliklere sahip olduğunu görürüz. Arda elinden gelenin en iyisini yapmaya yine devam etmeli. Ayrıca Alex'i de onun başarılarına ulaşabilmek için örnek alabilir. Eminim bunu çok iyi başaracak." şeklinde konuştu.

Arda Güler'in Hull City'e attığı frikik golü

Bu sezon taraftarın çok şey beklediği 17 yaşındaki Arda Güler, Fenerbahçe'nin Hull City ile oynadığı hazırlık maçının 87. dakikasında güzel bir frikik golüne imza atmıştı. Attığı golle sosyal medyada gündem olan Arda Güler hakkında Hull City'nin sahibi Acun Ilıcalı da "Arda Türk futbolunun geleceği. Onun attığı her gol beni mutlu eder." ifadelerini kullanmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum