Roberto Carlos'tan Marcelo açıklaması! Transfer...

Real Madrid'e veda eden ve transferde ismi Fenerbahçe ile anılan Marcelo için Brezilyalı efsane sol bek Roberto Carlos'tan açıklamalar geldi.

Roberto Carlos'tan Marcelo açıklaması! Transfer...
14 Haziran 2022 - 16:48 - Güncelleme: 15 Haziran 2022 - 12:11
Real Madrid, son yıllarda dünya futbolunun en iyi sol beklerinden ikisine sahipti. Önce Roberto Carlos, ardından Marcelo... Roberto Carlos, unutulmaz Real Madrid kariyerinin ardından Fenerbahçe'ye transfer olmuştu. Kulüp tarihinin en çok kupa kazanan futbolcusu olmayı başaran Marcelo'nun da ismi transferde ciddi bir şekilde Fenerbahçe ile anılıyor.

İspanyol radyosu Onda Cero'ya açıklamalarda bulunan Roberto Carlos, vatandaşı Marcelo hakkında açıklamalarda bulundu.

"İkimizin de hikayeleri benziyor"

1996 ve 2007 yılları arasında Real Madrid forması giyen efsane isim, kendisinin Marcelo ile kıyaslanması hakkında "Bugünlerde birçok anket görüyorum. Kim daha iyi diye. Bunu hiç düşünmemiştim. Hiçbir zaman başkasını geçmeyi düşünmedim. Sadece daha iyi bir futbolcu olmaya çalıştım. Brezilyalılar, dünyanın en iyi kulübünün 20 yıl boyunca Brezilyalı sol bekler tarafından doldurulmasıyla gurur duyabilirler. Karşılaştırma yapmayı gerçekten sevmiyorum. Marcelo ve ben arasında bir kıyaslama yapamayız. Aramızda bir rekabet yok. İkimizin de hikayeleri benziyor ve aynı hayalleri yaşadık." sözlerini kullandı.

"Kiralamak istiyorlardı, başkandan rica ettim"

Roberto Carlos, Marcelo hakkında itiraflarda da bulunurken "13 yaşında futbol oynamaya başladığımda hayatı daha kolaylaştırmak için kendimi çok iyi eğittim. Marcelo, ilk kez İspanya'ya geldiğinde ona numaramı verdim çünkü ihtiyacı olacağını biliyordum. Onun için 24 saat uygundum. Real Madrid, Marcelo'yu ilk başlarda kiralık vermek istedi. Başkandan bizimle kalmasını rica ettim ve kulüpte öğreneceği çok şey olduğunu söyledim. Şimdi bakın nasıl bir çocuk oldu...'' şeklinde konuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum