Roberto Carlos'tan Türkiye mesajı!

Roberto Carlos'un sosyal medyada yayınlanan videosu, kısa sürede sosyal medyada büyük ilgi görürken, Brezilyalı yıldız ismin Türkiye'ye ne için geleceği merak konusu oldu.

Roberto Carlos'tan Türkiye mesajı!
07 Şubat 2022 - 11:58 - Güncelleme: 29 Nisan 2022 - 19:28
Futbol tarihinin en iyi sol beklerinden biri olan Roberto Carlos, hayranlarını heyecanlandıran bir açıklama yaptı. İsmail Kartal’dan önce Fenerbahçe’de adı geçen teknik direktör adaylarından olan Roberto Carlos’un sosyal medyada yayınlanan videosundaki sözleri, yıldız ismin hayranlarını heyecanlandırdı.
 
Roberto Carlos Türkiye'ye mi geliyor?

Yayınlanan videoda iki taraftarın Roberto Carlos’tan imza aldığı görülürken, taraftarın sorusu üzerine Brezilyalı yıldız ismin ''Merak etme, Türkiye’ye geri dönüyorum'' sözleri merak uyandırdı.
Kısa sürede sosyal medyada da büyük ilgi gören videonun ardından Roberto Carlos hakkındaki dedikodular da arttı.

Fenerbahçe teknik ekibine mi katılacak?

Vitor Pereira’nın ardından İsmail Kartal’ın göreve geldiği Fenerbahçe’de, Roberto Carlos’un da ismi daha önce geçmişti. Sezon sonuna kadar Roberto Carlos’un göreve getirilmesi gündemdeydi ancak sarı-lacivertliler daha sonra İsmail Kartal’I A takım teknik direktörlüğüne getirdi.

Roberto Carlos’un sosyal medyada yayınlanan videosunun ardından akıllara ''İsmail Kartal’ın teknik ekibinde mi yer alacak?'' soruları geldi. 

Roberto Carlos’un Türkiye temsilcisi Fatih Sönmez, birkaç hafta önce çıkan Fenerbahçe iddialarıyla ilgili TRT Haber’e ''Şu an için bize ulaşmış bir teklif yok. İhtimaller üzerine konuşmak doğru olmaz. Ama şartlar ve doğru zaman oluşursa neden olmasın. Sonuçta Fenerbahçe, Roberto Carlos, Fenerbahçe'nin eski evi'' açıklamalarını yapmıştı.

Yeni Malatyaspor iddiaları gerçek olmadı

Sumudica ile yolların ayrılmasının ardından Roberto Carlos'un adı Yeni Malatyaspor ile de anılmaya başlandı. Özellikle Roberto Carlos'un sosyal medyada yayınlanan videosunun Yeni Malatyaspor ile ilgili olabileceği konuşuldu. Ancak Yeni Malatyaspor, gün içinde Sumudica'nın yerine göreve takımın tecrübeli oyuncusu olan Adem Büyük'ün getirildiğini açıkladı.

İngiltere'de ebay'in ardından yeni durak Türkiye

Geçtiğimiz günlerde dünyaca ünlü online alış verişi sitesi ebay'in yeni temsilcilerinden olan Roberto Carlos'un Türkiye'ye ebay'in satın aldığı 'gittigidiyor' için geleceği de konuşulanlar arasında. Yaşanan gelişmelerin ardından ise Roberto Carlos'un yeni bir reklam anlaşması için geldiği ortaya çıktı. (Kaynak: betboo)
Roberto Carlos’un Türkiye kariyeri

Roberto Carlos için Türkiye’nin hem futbol hem de teknik direktörlük kariyerinde ayrı bir yeri var. Carlos, 2007 yılında Real Madrid’den Fenerbahçe’ye transfer olmuş ve 2009 yılına kadar sarı-lacivertli ekipte forma giymişti. 

Futbol kariyerinin ardından teknik direktörlüğe adım atan Roberto Carlos, ilk uzun süreli deneyimini de Türkiye’de yaşadı. Anzhi’de kısa süren geçici teknik direktörlük görevinin ardından Roberto Carlos, Sivasspor’da teknik direktörlük görevine başlamıştı. Brezilyalı yıldız, Sivasspor’un ardından kısa bir süre de Akhisarspor’u çalıştırmıştı.

Roberto Carlos’un başarıları ve kariyeri

Futbol kariyerinde sayısız başarıya sahip olan ve birçoklarına göre dünyanın gelmiş geçmiş en iyi sol beki olan Roberto Carlos, en iyi yıllarını Real Madrid’de geçirdi. Roberto Carlos, Real Madrid formasıyla 4 La Liga, 3 Şampiyonlar Ligi, 3 İspanya Süper Kupası, 1 UEFA Süper Kupa ve 2 Kıtalararası Kupa kazandı.

Fenerbahçe’de oynadığı dönemde ise Brezilyalı isim iki Türkiye Süper Kupa zaferi yaşadı.

Brezilya Milli Takımı’nın da efsanelerinden olan Roberto Carlos, milli takım ile 2002 Dünya Kupası’nı kazanırken, iki kez de COPA America şampiyonluğu yaşadı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum