Robin van Persie'den Aykut Kocaman açıklaması

Fenerbahçe'nin Hollandalı yıldızı Robin van Persie, Aykut Kocaman'ın göreve gelmesiyle iki yıldır yaşamadığı heyecanı tattığını belirtti.

Robin van Persie'den Aykut Kocaman açıklaması
19 Temmuz 2017 - 09:37 - Güncelleme: 19 Temmuz 2017 - 09:38

Yeni sezon hazırlıklarını sürdüren Fenerbahçe'de Robin van Persie, Aykut Kocaman hakkında açıklamalarda bulundu. 

"EN MUTLU SÜRECİM"

İsviçre kampında gazetecilere konuşan Hollandalı, "Son 3 haftada yaşadıklarımızı göz önünde bulundurunca Fenerbahçe'deki en mutlu sürecimi yaşıyorum diyebilirim" ifadelerini kullandı. 

"AYKUT KOCAMAN HEYECAN VERİYOR"

Daha önce sarı-lacivertli formayla Vitor Pereira ve Dirk Advocaat'ın yönetiminde sahaya çıkan 33 yaşındaki golcü, "Yeni hocamızla yaptıklarımza bakınca gelecek vadettiğimizi söyleyebilirim. Aykut Kocaman hem karakteri hem de futbol zekasıyla heyecan veriyor. İletişimi çok iyi ve bizden ne istediğini net bir şekilde söylüyor. O gerçek bir Fenerbahçeli. Kulüp tarihinde hem hoca hem de oyuncu olarak büyük bir simge. Kulübü daha iyi bir yere taşıyacak isim o. Umarım uzun yıllar bu kulüpte yer alır" şeklinde konuştu. 


İTİRAFTA BULUNDU

Geçtiğimiz sezonlarda daha iyi olabileceğini itiraf eden van Persie, "Gelişim göstererek daha iyi işler yapmak istiyorum. Fakat sorun sadece benim hedeflerim değil. Bu yıl kupalar kazanmak istiyoruz" diyerek sözlerine son verdi. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum