Robin van Persie'den mesaj var

Fenerbahçe'nin Hollandalı golcüsü ülke basınına önemli açıklamalar yaptı ve Aykut Kocaman'ı övdü.

Robin van Persie'den mesaj var
27 Haziran 2017 - 11:16 - Güncelleme: 27 Haziran 2017 - 16:22

Fenerbahçe'nin yeni teknik direktörü Aykut Kocaman daha göreve gelmeden oyun sistemini Robin van Persie'nin üzerine kuracağı yönünde açıklamalar yapmıştı. 30 Mayıs 2018'e kadar Fenerbahçe'yle sözleşmesi olan yıldız futbolcunun ise Feyenoord'la anlaştığı ve Fenerbahçe'den ayrılacağı yönünde haberler Hollanda basınında yer almıştı. Hatta Robin van Persie'nin oğlu Shaquille'i Feyenoord altyapısına yazdırdığı ve Rotterdam'a taşınmak için hazırlıklar yaptığı bile söyleniyordu.

Geçtiğimiz cuma günü Fenerbahçe Kulübü resmi internet sitesinden bir açıklama yayınlayarak Robin van Persie'ye gelen hiçbir resmi teklifin olmadığını ve bu oyuncunun takımla birlikte çalışmalara katılmak üzere İstanbul'da olacağını belirtmişti.

Dün de Robin van Persie cephesinde önemli bir gelişme yaşandı. Hollanda basınına konuşan yıldız futbolcu, Fenerbahçe'yle 1 yıllık sözleşmem var. Ve Fenerbahçe'deki işlerimi daha bitirmedim. Yeni sezonda şampiyonluk yaşamak istiyorum. Takım yeni bir teknik adamla anlaştı. Onun hakkında olumlu olarak çok fazla şey duydum. Yeni hocamızla birlikte şampiyonluk için savaşacağız. Bu amaç için benim de takıma vereceğim çok şey var" ifadelerini kullandı.

2015-16 sezonunda Manchester United'tan Fenerbahçe'ye gelen Robin van Persie geçtiğimiz sezon 9'u ligde olmak üzere toplam 14 gol atıp 6 asist yapmıştı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum