Robin van Persie: Taytımı her maç düzeltirim

Olaylı Beşiktaş derbisinin kahramanlarından olan Robin van Persie,  takım arkadaşları ve kulüp personeline Oğuzhan Özyakup ile aralarında geçenleri anlattı

Robin van Persie: Taytımı her maç düzeltirim
07 Şubat 2017 - 10:07

Olaylı Beşiktaş derbisinin kahramanlarından olan Robin van Persie,  takım arkadaşları ve kulüp personeline Oğuzhan Özyakup ile aralarında geçenleri anlattı.

Hollandalı yıldızın Oğuzhan'ın daha maç başlamadan seremoniye çıkarken kendisine küfür ettiğini belirterek, "Ortada hiçbir durum yokken Oğuzhan, bana Flemenkçe bir şeyler söyledi, tam duyamadım. Baktım bana küfür ediyor. Şaka yapıyor sandım ve kafamı sallayıp ‘ne yapıyorsun’ dedim. Ancak küfürlerine devam etti. Frikiği kullandıktan sonra da bana 'Sen yaşlandın. Bu sahalarda artık işin yok. Git veteranlarla oyna' diyerek hakaretler etti" dediği bildirildi. HOLLANDA’DA 1 MAÇ CEZA ALIR Oğuzhan'ın hareketinin hiç konuşulmadığının altını çizen van Persie, "Maç boyunca da sürekli burnunu yukarı kaldıran bir hareket yaptı. Hollanda'da bu hareket küfürdür. Bu hareketi Hollanda'da yapsa 1 ay ceza alır. Ben de golümü atınca sevincimi onun önünde kayarak gösterdim" şeklinde konuştu. "TAYTIMI DÜZELTTİM" Maç bittikten sonra saha kenarında bekleyen Tosic'in üzerine yürüdüğünü, Caner'in de küfür ettiğini ileri süren Hollandalı yıldız, elini şortuna sokmasını ise, "Şortumun altında tayt vardı ve sürekli toplanıyordu. Ben de taytımı düzeltiyordum. Bunu her maç yaparım" sözleriyle kendini savundu. Bu açıklamalara karşın Hollandalı yıldız derbide tribünlere yönelik hareketi nedeniyle PFDK'ya sevk edildi.