Roma'da Paulo Dybala çılgınlığı!

Serie A takımlarından Roma'nın Paulo Dybala'yı kadrosuna katması başkent ekibinin taraftarlarını oldukça heyecanlandırmış gibi gözüküyor.

Roma'da Paulo Dybala çılgınlığı!
27 Temmuz 2022 - 12:24
Paulo Dybala, Juventus ile sözleşmesinin sona ermesinin ardından Jose Mourinho'nun çalıştırdığı Roma'ya transfer oldu. Arjantinli yıldızın Roma'ya gelişi ise görülmeye değerdi.

Çok sayıda Roma taraftarı, Dybala'yı karşılarken unutulmaz görüntüler yaşandı. Dybala'nın da yerde oturarak taraftarları izlemesi sosyal medyada en çok izlenen videolardan biri oldu.

28 yaşındaki futbolcu, Roma'ya transfer olduktan sonra ilk günde forma satışı açısından da rekor kırdı. Dybala'nın ilk gün forma satışları, Cristiano Ronaldo'nun Juventus'a transfer olduğundaki forma satışlarını geçmiş durumda.

10 numara yerine 21 numarayı tercih etti

Öte yandan Paulo Dybala, Roma'da Francesco Totti'nin efsane 10 numarasını geri çevirerek 21 numaralı formayı giymeyi tercih etti. Dybala, forma numarası ile ilgili "10 numaralı formayı isteyip istemediğim soruldu. Bence Totti o formayla yapılabilecek her şeyi yaptı. 10 numara öyle kalmalı çünkü bu şehir ve taraftarlar için farklı bir yeri var." sözlerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum