Roma Inter'e evinde yenildi

İtalyan Ligi’nin 2.hafta maçında sahasında Inter’i konuk eden başkent ekibi Roma, rakibine 3-1’lik skorla boyun eğdi.

Roma Inter'e evinde yenildi
26 Ağustos 2017 - 23:33 - Güncelleme: 26 Ağustos 2017 - 23:45

Serie A’nın ikinci hafta maçında Olimpico’da konuk ettiği maçta Inter karşısında Edin Dzeko’nun ayağından bulduğu golle 1-0 öne geçen Roma, üstünlüğünü koruyamadı ve 3-1 mağlup oldu. Cengiz Ünder maçın son 7 dakikasında sahadaydı. Milli futbolcumuz 83.dakikada De Rossi'nin yerine oyuna dahil oldu.

Roma attı

Ligdeki ilk maçını deplasmanda kazanan Roma, Inter karşısında maça iyi başlayan taraf oldu. İlk dakikalardan itibaren oyun üstünlüğünü ele geçiren başkent ekibi, Inter kalesinde pozisyonlar bulmaya başladı. 15.dakikada Nainngolan’ın asistinde topu ağlara gönderen Bosna Hersekli yıldız Edin Dzeko, ev sahibini 1-0’lık skorla öne geçirdi. Golden sonra topla oynama oranı düşen Roma, oyun hakimiyetini rakibine kaptırdı. Zaman zaman pozisyonlara giren Inter, bu fırsatlardan yararlanamayınca ilk devre 1-0 sonuçlandı. 

Inter geri döndü

İkinci yarıda ise bambaşka bir oyun vardı. Dengeli başlayan devrede rakip kalede daha fazla pozisyon bulan taraf konuk ekip Inter oldu. Maçın 67.dakikasında Candreva’nın pasında topu ağlara gönderen Mauro Icardi, skora dengeyi getirdi. Bu golden sonra da ev sahibi Roma’nın üzerine giden Inter, 77.dakikada Icardi’nin attığı golle geriden gelerek 2-1 öne geçti. Golden sonra dağılan rakibinin üzerine gitmeye devam eden konuk ekip, Matias Vacino ile skoru 3-1’e getirdi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum