Roma, Oğuzhan için resmi teklif yaptı

İtalyan kulübünün Oğuzhan Özyakup’un bonservisine karşılık Beşiktaş’a 9 milyon Euro önerdiği, siyah-beyazlı yönetimin rakamı düşük bularak 12 milyon Euro ve satıştan pay istediği öne sürüldü.

Roma, Oğuzhan için resmi teklif yaptı
15 Haziran 2017 - 17:51 - Güncelleme: 15 Haziran 2017 - 17:59

İtalya Ligi’nde 2016-2017 sezonunu şampiyon Juventus’un 4 puan gerisinde ikinci olarak tamamlayan Roma, gelecek sezon hem doğrudan gruplarda mücadele edeceği Şampiyonlar Ligi’nde, hem de Serie A’da zirveye çıkmak için transfer çalışmalarını hızlandırdı. İtalyan ekibinin talip olduğu futbolcular arasında bulunan Oğuzhan Özyakup için Beşiktaş’a resmi teklifte bulunduğu öğrenildi.

Sezon sonunda, 17 yıl boyunca La Liga ekibi Sevilla’da sportif direktör olarak yapan ‘Monchi’ lakaplı Ramon Rodriguez Verdejo ile anlaşan Roma, transfer çalışmalarına hızlı girdi.

MONCHI KOLLARI SIVADI

Avrupa futbolunda yaptığı transferlerle ün salan Monchi, Roma Kulübü’nün sportif direktörü olarak gelecek sezonun kadrosu için kolları sıvadı.

Monchi yönetimindeki Roma transfer ekibinin Oğuzhan’ın bonservisi için Beşiktaş’a 9 milyon Euro teklifte bulunduğu belirtildi.

Beşiktaş yönetiminin ise bu rakamı düşük bularak 12 milyon Euro bonservis bedeli ve daha sonra Roma’nın satışından pay istediği öğrenildi. İki kulüp arasındaki görüşmeler sürüyor.

Beşiktaş’ın Oğuzhan’la resmi olarak 1 yıl daha sözleşmesi bulunuyor. Siyah-beyazlıların, takım kaptanlığını da yapan yıldız futbolcuyla 5 yıllığına daha anlaştığı öne sürülmüştü.


YORUMLAR

  • 0 Yorum