Ronaldinho'dan Coutinho iddiası

Brezilya futbolunun efsanesi Ronaldinho, eski kulübü Barcelona’nın yıldız futbolcu Philippe Coutinho için yeniden harekete geçeceğine inandığını açıkladı.

Ronaldinho'dan Coutinho iddiası
07 Eylül 2017 - 08:03

Ronaldinho, geride bıraktığımız transfer döneminde Katalan ekibinin kadroya katmak için denemediği yol bırakmadığı Coutinho’nun gelecekte Barça forması giyebileceğini iddia etti.

“Kesinlikle dönecek”

Barça’nın bu dönem transfer edemediği Coutinho için önümüzdeki dönemlerde de denemeler yapacağına inandığını belirten Ronaldinho, vatandaşının rüyasının Barcelona’da oynamak olduğunu açıkladı. Barça’nın yıldız futbolcuyu ne kadar istediğini gösterdiğinin altını çizen Ronaldinho, Coutinho’nun ileride Katalan ekibinde forma giyeceğine inandığını belirtti.

Olmamıştı

Barcelona’nın Neymar’ı elinden kaçırmasının ardından transfer listesinde birinci sıraya koyduğu Coutinho, Katalan ekibine transfer olamamıştı. Barça’nın 160 milyon Euro’luk astronomik teklifi oyuncunun kulübü Liverpool tarafından reddedilmiş, Brezilyalı yıldızın bonservisinin 200 milyon Euro olduğu açıklanmıştı. Transferin gerçekleşmemesinin ardından Coutinho basına verdiği demeçte hayal kırıklığı yaşadığını ancak Liverpool’a bu sezon da herşeyini vereceğini açıklamıştı.

25 yaşındaki Philippe Coutinho Correia 2012-13 sezonunda Inter'den Liverpool'a transfer olmuştu

YORUMLAR

  • 0 Yorum