Ronaldinho İstanbul'da

Dünya futbolunun efsane yıldızı Ronaldinho, dün gece İspanya'dan Türkiye'ye geldi

Ronaldinho İstanbul'da
05 Şubat 2017 - 14:13

Dünya futbolunun efsane yıldızı Ronaldinho, dün gece İspanya'dan Türkiye'ye geldi. Barcelona'dan İstanbul'a gece geç saatlerde gelen efsane Brezilyalı Ronaldinho'yu Atatürk Havalimanı'nda menajer Ümit Akbulut karşıladı.

Atatürk Havaalanı çalışanları ve Türk Hava Yolları uçuş ekibiyle birlikte fotoğraf çektiren ünlü yıldız sempatik tavırlarıyla büyük ilgi gördü.

PSG, Barcelona, Milan gibi dünya devlerinin formasını giyen Ronaldinho İstanbul'a, ünlü futbolcuların da ortakları arasında bulunduğu bir menajerlik ve organizasyon şirketine yeni ortak olmak için geldiği öğrenildi.

Ronaldinho'nun ayrıca daha önce Japonya'da açtığı "R10" spor okulunun ikinci şubesini İstanbul Hadımköy'de menajer Ümit Akbulut'la birlikte açacağı öğrenildi.

Daha önce Aralık ayında gelmesi planlanan Ronaldinho'un, Chapecoense futbol takımının bindiği uçağın Kolombiya'da düşmesi nedeniyle gelişinin ertelendiği belirtildi.

MESSI VE ETO'O İLE BİRLİKTE OYNAMIŞTI

Son olarak 2014-15 sezonunda Meksika takımlarından Queretaro forması giyen Ronaldinho dünyanın gelmiş geçmiş en büyük yıldızlarından biri olarak kabul ediliyor.

36 yaşındaki Brezilyalı yıldız; 2003-2008 yılları arasında formasını giydiği Barcelona ile 1 Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu, 2 La Liga şampiyonluğu ve 1 İspanya Süper Kupası şampiyonluğu yaşamıştı.

2002 Dünya Kupası'ndan sonra büyük bir patlama yapan Ronaldinho; özellikle Barcelona'da forma giydiği dönemlerde defalarca Dünyada Yılın futbolcusu seçilmiş ve Messi, Eto'o gibi ünlü yıldızlarla birlikte oynamıştı.