Ronaldo attı, Buffon rekor kırdı

Pjanic ve Ronaldo'nun golleriyle 3 puana ulaşan Juventus'un emektar kalecisi Gianluigi Buffon, Spal karşısında forma giyerek Serie A'da bir oyuncunun takımıyla en çok maça çıkma rekorunu da ele geçirdi.

Ronaldo attı, Buffon rekor kırdı
28 Eylül 2019 - 18:45

İtalya Serie A'nın 6. Haftası'nda oynanan karşılaşmada Juventus SPAL'ı 2-0 mağlup etti.

Torino'daki Allianz Stadı'nda oynanan mücadelede milli oyuncumuz Merih Demaril forma giymezken Emre Can oyuna ikinci yarıda dahil oldu.

Ev sahibi ekip karşılaşmanın 45. dakikasında Miralem Pjanic'in uzaktan çektiği şutta golü buldu ve ilk yarıyı 1-0 önde tamamladı.

Mücadelenin ikinci yarısında da Juventus, Spal kalesinde çok sayıda gol tehlikesi yaratırken, 78. dakikada Portekizli yıldız oyuncu Cristiano Ronaldo farkı 2'ye çıkardı.

Maçta başka gol olmayınca Juventus, sahadan 2-0 galip ayrıldı ve puanını 16'ya yükseltti. Juventus, maç fazlasıyla Inter'den liderlik koltuğunu aldı.

Buffon Serie A rekoru kırdı

Juventus'un emektar kalecisi Gianluigi Buffon, Spal karşısında forma giyerek Serie A'da bir oyuncunun takımıyla en çok maça çıkma rekorunu da ele geçirdi.

Buffon, bugünkü müsabakada Juventus formasıyla 903'üncü resmi maçına çıkarak, 902 kez Milan forması giyen Paolo Maldini'nin rekorunu kırdı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum