''Ronaldo beni görünce 'Haydi Turco' dedi''

Serie A ekiplerinden Juventus forması giyen milli oyuncumuz Merih Demiral, Cristiano Ronaldo'nun ne kadar önemli bir isim olduğunu ve yıldız isimle yaşadığı kısa bir anıyı anlattı.

''Ronaldo beni görünce 'Haydi Turco' dedi''
19 Haziran 2020 - 17:34

Serie A'da şampiyonluk mücadelesi veren Juventus'ta forma giyen milli oyuncumuz Merih Demiral, Bleacher Report'a özel açıklamalarda bulundu. Sakatlığı nedeniyle uzun süredir formasından uzak kalan Merih Demiral, Cristiano Ronaldo'nun kendileri için ne kadar önemli olduğunu anlattı.

Bir maçın ardından Cristiano Ronaldo ile yaşadığı bir diyaloğu anlatan Merih Demiral, 'Şampiyonlar Ligi bence Dünya Kupası’ndan sonra en büyük futbol organizasyonu. En iyi futbolcuların boy gösterdiği bir sahne. Küçük detaylar kazananı belirliyor. Cristiano Ronaldo bu kupayı 5 kez kazandı. Onun tecrübesi bizim için çok önemli. O çok büyük bir profesyonel. Sanıyorum Udinese maçıydı; iki gol atmıştı. Maçtan sonra antrenman yapıyordu. Beni görünce ‘Haydi Turco (Türk) rejenerasyon zamanı’ dedi. Birlikte çalışmıştık. Çok çalışmanın ne kadar önemli olduğunu her zaman söyler'  ifadelerini kullandı.

'Ronaldo, Buffon motivasyon kaynağı oldu'

Sakatlığını da atlatmaya başladığını söyleyen Merih Demiral, Ronaldo, Buffon gibi isimlerin kendisini motive ettiğini de 'Sakatlandığım güne kadar her şey harikaydı. O günü asla unutmayacağım. Şu anda kendimi çok iyi hissediyorum. Yakında takıma katılacağım. Ronaldo, Chiellini ve Buffon gibi harika futbolcular sahibiz. Kaybetmeyi asla kabul etmeyen karakterleri var. Sakatlık sürecimde benim için motivasyon kaynağı oldular'  sözleriyle anlattı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum