Ronaldo da sahnede

Şampiyonlar Ligi H Grubu'nda APOEL Nicosia'yı Santiago Bernabeu'da konuk eden Real Madrid, sahadan 3-0'lık galibiyetle ayrıldı.

Ronaldo da sahnede
13 Eylül 2017 - 23:35

2017-2018 Şampiyonlar Ligi sezonunu açan Real Madrid, Ronaldo'nun 2 golle yıldızlaştığı maçta APOEL Nicosia'yı 3-0 mağlup etti.

Real iyi başladı

Şampiyonlar Ligi sezonunu evinde açan Real Madrid, APOEL'i konuk ettiği maça iyi başlayan taraf oldu. İlk dakikalardan itibaren zayıf rakibinin yarı sahasında yerleşmeyi başaran 'Los Galacticos' üstünlük golünü bulmakta da gecikmedi. 12.dakikada Gareth Bale'ın pasını iyi değerlendiren Cristiano Ronaldo, skoru 1-0 yaptı. Golden sonra da rakibi karşısında ezici üstünlük sağlayan ev sahibi ekip; APOEL kalesinde Gareth Bale, Ronaldo, Isco ve Casemiro ile fırsatlar yakalasa da bu fırsatları gole çevirmeyi başaramadı. Maçın ilk 45 dakikalık bölümü 1-0'lık Real Madrid üstünlüğü ile geçildi.

Ronaldo yine sahnede

İkinci 45 dakikaya da daha iyi başlayan taraf ev sahibi Real Madrid oldu. Güçlü orta sahasıyla APOEL'i neredeyse yarı sahasından çıkartmayan Galacticos, farkı ikiye çıkardı. 56.dakikada penaltı kazanan Madrid, Cristiano Ronaldo'nun kendisi ve takımının ikinci golü ile skoru 2-0'a getirdi. Farkın ikiye çıkmasından sonra daha da rahatlayan ev sahibi, rakip kaleye art arda uzak mesafeli şutlar çekmeye başladı. 61.dakikada Sergio Ramos'un golüyle skor 3-0'a geldi. Real Madrid bu golden sonra da pozisyonlara girse de dördüncü golü bulmayı başaramadı ve maçı 3-0 kazanarak hata yapmadı.

 

Arda İlçöl futboo.com

YORUMLAR

  • 0 Yorum