Ronaldo ikiz babası oldu

Portekiz Milli Takımı ve Real Madrid'in yıldızı Ronaldo, ikiz erkek çocukları olduğunu açıklayarak ikinci kez baba olmanın sevincini sosyal medyadan paylaştı.

Ronaldo ikiz babası oldu
29 Haziran 2017 - 14:18

Real Madrid'in dünyaca ünlü yıldızı Cristiano Ronaldo, Portekiz Milli Takımı'nın FIFA Konfederasyonlar Kupası yarı finalinde Şili'ye penaltılarla kaybettiği maçın ardından sosyal medyadaki Facebook hesabından ikinci kez baba olmanın sevincini paylaştı.

Konfederasyonlar Kupası’nda istedikleri sonucu alamasalar da milli takıma en iyi şekilde hizmet vermeye devam edeceklerini belirten Portekizli yıldız, “İkiz erkek çocuklarım dünyaya geldiği sırada dahi tüm ruhum ve bedenimle milli takımın hizmetindeydim. Portekiz Federasyonu, bana unutamayacağım büyük bir jest yaparak izin verdi. Sonunda çocuklarımı görebileceğim için çok mutluyum” ifadelerini kullandı. 

Cristiano Ronaldo Jr. adında 7 yaşında bir erkek çocuğu daha bulunan ve taşıyıcı anne yöntemiyle sahip olduğu ikiz çocuklarını görmek için Rusya’daki milli takım kampından ayrılan yıldız futbolcu, Portekiz'in Konfederasyonlar Kupası'nda yapacağı üçüncülük karşılaşmasında forma giymeyecek.


YORUMLAR

  • 0 Yorum