Ronaldo tam bir canavar

“Ronaldo bambaşka bir seviyede. Tam bir canavar. Keşke Arjantinli olsaydı. Ama ben yine de Messi'yi tercih ederim.”

Ronaldo tam bir canavar
20 Haziran 2017 - 12:33

Real Madrid formasıyla ikinci La Liga şampiyonluğu ve arka arkaya iki sezon Şampiyonlar Ligi şampiyonluğu yaşayan Ronaldo, dünyanın gündeminde kalmaya devam ediyor.

Rusya’da devam eden FIFA Konfederasyonlar Kupası hazırlıkları için bulunduğu Portekiz Milli Takımı’nın kampında Real Madrid’den ayrılacağını açıklayan ünlü yıldız için Arjantinli futbol efsanesi Diego Armando Maradona da çarpıcı yorumlar yaptı.




İspanyol mahkemelerinin hakkında vergi kaçakçılığı suçlaması ile soruşturma başlatması üzerine İspanya’dan ayrılmak istediğini belirten Ronaldo’nun özel bir futbolcu olduğunu vurgulayan Maradona, “Son yıllarda form grafiğinde önemli bir çıkış yakaladı” dedi.

“KEŞKE ARJANTİNLİ OLSAYDI”

Arjantin’de yayın yapan spor kanalı TyC Sports'a konuşan Maradona, “Ronaldo bambaşka bir seviyede. Tam bir canavar. Keşke Arjantinli olsaydı” ifadesini kullandı

Ronaldo ile Arjantin’in son yıllarda yetiştirdiği en büyük yıldız olan Lionel Messi’yi de karşılaştıran Maradona şöyle devam etti:

“Ben yine de Messi'yi tercih ederim. Futbol oynarken zevk alıyor ve rakiplerini kolaylıkla geçebiliyor. Messi'nin olimpiyat madalyası var. Ama Dünya Kupası'nı takımın yardımı olmadan tek başına kazanamaz. Bunu başaramasa da onu hatırlamaya devam edeceğiz.”

 


YORUMLAR

  • 0 Yorum