Rooney için zor günler! Fotoğraflar, sakatlık

Championship ekiplerinden Derby County takımının teknik direktörü Wayne Rooney, şu aralar oldukça kötü günler geçiriyor.

Rooney için zor günler! Fotoğraflar, sakatlık
29 Temmuz 2021 - 20:22 - Güncelleme: 30 Temmuz 2021 - 00:52
Wayne Rooney, üst üste gelen olumsuz haberlerin ardından zor bir dönemde olsa gerek... Derby County takımını çalıştıran Rooney, İngiliz basınının da manşetlerinden düşmüyor.

'Snapchat modelleri' ile birlikte bir partiye katıldığı ortaya çıkan Wayne Rooney'in görüntülerde bir otel odasında uyuya kaldığı görülmüştü.

Rooney, konu hakkında açıklamada bulunurken ''Bir hata yaptım. Eşim Coleen ve kulübümden özür dilerim. İki arkadaşımla özel bir partiye gitmiştik, fotoğraflarım benden izinsiz çekildi. Burada kendimi kurban olarak hissediyorum.'' sözlerini kullandı.

Kendi futbolcusunu sakatladı

Wayne Rooney'in kafasını kurcalayan olay sadece bu da değil... Mali sorunlar nedeniyle antrenmana 9 kişi çıkan Derby County’de teknik direktör Wayne Rooney, oyuncu eksikliğinden dolayı antrenmana katıldı. 

Mirror'un haberine göre Rooney, son antrenmanda 20 yaşındaki futbolcusu Jason Knight'ı sakatladı. Knight'ın 3-4 hafta sahalardan uzak kalması bekleniyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum