Rosier: 'En iyi takımdayım'

Beşiktaş'ta kiralık olarak forma giyen ve gösterdiği performansla taraftarların sevgilisi haline gelen Valentin Rosier, France Football'a konuştu.

Rosier: 'En iyi takımdayım'
20 Mart 2021 - 22:13
Beşiktaş'ın sağ beki Valentin Rosier, Türkiye'deki günleri, ligdeki yarışı ve hedefleri hakkında önemli açıklamalarda bulundu.

Süper Lig'deki yarışı değerlendiren Rosier, "Türkiye'de maceram çok iyi gidiyor, düşündüğümden daha da iyi. En başlarda Türkiye'ye gelmekte tereddütlüydüm çünkü bilmiyordum. Ancak çok iyi çıktı, ligde lideriz ve kupada da finaldeyiz. Olabilecek en iyi nokta. Beşiktaş'ta herkes birbiriyle çok iyi anlaşıyor, birbiriyle gülüşüyor, şakalaşıyor. İyi bir birlikteliğimiz var, herkes birbirini anlıyor. İyi oyuncularımız, iyi takımımız var. Bunların hepsi iyi sonuçların gelmesini sağlıyor. Hocaya, çalışanlara, diğer oyuncular güveniyorum. Her şey bir araya geldiğinde sonuçlar da geliyor. En güzeli iki kupayı birden almamız olur. Tek hedef şampiyon olmak." dedi.

'Türkiye'nin en iyi takımındayım'

Takımda arkadaşlığın güçlü olduğunu vurgulayan genç futbolcu, "Aboubakar, N'Koudou, Nsakala, Ghezzal gibi oyuncularla birlikte olmak güzel. Aynı dili konuşan bir grubumuz var. Bu bir avantaj. Hepsi iyi insanlar ve ben de onlarla tanıştığım için çok mutluyum. Dijon'da oynadığım seviyeden daha iyiyim, daha komple bir oyuncuyum. Yıllar geçtikçe tecrübe edindim. Dijon ile Ligue 1'deydim ama 'küçük' bir takımdaydım. Şimdi Türkiye'nin en iyi takımındayım."  şeklinde konuştu.

'İstanbul, Paris'ten daha iyi'

İstanbul'daki yaşamını da  yorumlayan Fransız yıldız, "İstanbul, Paris'ten daha iyi. Çok büyük, çok güzel yerler var. İnsanlar çok yardımsever. Açıkçası ben İstanbul'u çok sevdim." ifadelerini kullandı.

Rosier son olarak "Fransa Milli Takımı'na çağrılmayı düşünmedim desem yalan söylemiş olurum. Her Fransız, Fransa Milli Takımı'nda oynama hayalini kurar. Ancak kanıtlayacak şeylerim var, 24 yaşındayım, daha zamanım var" dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum