Rüştü Reçber'den Terim'e tazminat davası

Fatih Terim'in kendisine 3 kuruşluk dava açmasının ardından Reçber de avukatı aracılığıyla dava açma kararı aldı.

Rüştü Reçber'den Terim'e tazminat davası
29 Temmuz 2017 - 10:58

Türkiye Futbol Direktörlüğü görevinden ayrılması büyük yankı yaratan Fatih Terim ile Hürriyet Gazetesi yazarı eski milli futbolcu Rüştü Reçber arasındaki tartışma yeni bir boyut kazandı.

Rüştü Reçber'in avukatı Nail Gönenli, Terim'in müvekkili için açtığı manevi tazminat davasının ardından kendilerinin de savcılığa suç duyurusunda bulunduklarını açıkladı.

Hürriyet Gazetesi'nin haberine göre Rüştü Reçber'in avukatı Nail Gönenli, Fatih terim'den gelen tehdit, hakaret ve şantaj içerikli e-maillerinden dolayı manevi tazminat davası açtıklarını belirtti.

Reçber'in avukatı Gönenli'nin açıklamasında şu ifadeler yer aldı:

"Fatih Terim'in bize 3 kuruşluk dava açmasının ardından, bizde Terim'in bize gönderdiği e-mail içeriği sebebiyle savcılığa suç duyurusunda bulunma ve manevi tazminat dava açma kararı aldık. Manevi tazminat davası dahi hakaret içerikli ve manalı olduğundan tehdit, hakaret, şantaj içerikli e-mailinden dolayı savcılık şikayeti ve buna bağlı olarak kişilik haklarımızın ihlal edilmesinden dolayı manevi tazminat davası açtık..."

Bilindiği gibi Fatih Terim'in 15 Temmuz'da Adana'daki Yüzevler Kebapçısı'nda yaşadığı olayın ardından Rüştü Reçber köşesinde bir yazı kaleme almış, Terim Rüştü Reçber'e bu yazıyla ilgili bir e-mail göndermişti. Bu e-mail'i de köşesinde yayınlayan Reçber, ertesi gün Terim'e bir yanıt daha yazmıştı. Hüriyyet Gazetesi'nde bu yazının çıktığı gün TFF ile Fatkih Terim arasındaki bağlar kopmuş ve Türkiye'de gündemin ilk sırasına bu tartışma oturmuştu. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum