Rusya'da tarihe geçecek skor; 10-1

Korona virüs testleri pozitif çıkan Rostov takımı karantinaya alınınca, sahaya çıkan genç oyuncular FC Sochi karşısında 10-1'lik ağır bir yenilgi aldı.

Rusya'da tarihe geçecek skor; 10-1
20 Haziran 2020 - 01:15

Korona virüs salgınının ardından başlayan Rusya Premier Ligi'nde üst seviye futbolda kolay göremeyeceğimiz bir maça şahit oldu. Rusya Premier Ligi'nin 23. hafta maçında FC Scochi, Rostov ile karşı karşıya geldi ve sahadan 10-1'lik bir skorla ayrılmayı başardı. Korona virüs testi pozitif çıkan 6 oyuncusu nedeniyle tüm takımın karantinaya alındığı Rostov maça tamamen gençlerden oluşan bir kadroyla çıktı.

Rostov favori rakibi karşısında maça da beklenmedik şekilde iyi başladı ve 1. dakikada öne geçmeyi başardı. Ancak ne olduysa bundan sonra oldu. Rostov forması giyen genç oyuncular fazla direnç gösteremediler ve ilk yarıyı 4-1 geride kapattılar.

FC Sochi, rakibinin durumunu dikkate almadan maça aynı ciddiyetle devam etti ve kolay kolay şahit olamayacağımız bir skorun çıkmasına destek oldu. 90 dakika sona erdiğinde FC Sochi, Rostov'u 10-1 mağlup etmişti.

Bu galibiyetin ardından FC Sochi ligde kalma yolunda önemli bir adım attı ve puanını 27'ye çıkardı. Rostov'un puanı ise 38'de kaldı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum