Rusya'da Yusuf Yazıcı fırtınası!

Lille'de istediği süreleri alamadıktan sonra CSKA'ya kiralanan Yusuf Yazıcı, Rusya'da gösterdiği performansla büyülüyor.

Rusya'da Yusuf Yazıcı fırtınası!
15 Nisan 2022 - 07:33 - Güncelleme: 15 Nisan 2022 - 08:43
Geçen sezon Lille, Ligue 1'da PSG'nin önünde yer alıp şampiyonluğu yakalarken Milli futbolcu Yusuf Yazıcı, sezonu 14 gol ve 5 asist ile tamamlamıştı. Yusuf'un adı büyük takımlarla anılmaya başlamışken bu sezon başlangıcı tam da istediği gibi olmadı.

Lille'de teknik direktör değişikliğiyle beraber bir anda kendisini yedek kulübesinde bulan 25 yaşındaki yıldız futbolcu, Ligue 1'da 15 maça çıkıp sadece 1 gol ve 1 asist ile oynamıştı. 

İstediği süreleri bulamayan Milli futbolcu, sezon sonuna kadar Rus ekibi CSKA Moskova'ya kiralanırken Yusuf Yazıcı'nın kariyerinde düşüşe geçtiği düşünülmeye başlanmıştı bile.

Rusya'da kendisine geldi

Ancak Rusya'da bambaşka bir Yusuf Yazıcı izliyoruz. CSKA formasıyla Rusya Ligi'nde 6 maça çıkan Yusuf, 8 gol atarak ne kadar yetenekli bir futbolcu olduğunu bir kez daha kanıtlıyor.

CSKA ile çıktığı 6 maçın tamamında gol atmayı başaran Yusuf Yazıcı, bu karşılaşmaların hepsinde de ilk 11 çıktı. Yetenekli futbolcu, kendisine güvenilmesi ve yeteri kadar forma şansı verilmesi halinde neler yapabileceğini Rusya'da herkese gösteriyor...

YORUMLAR

  • 0 Yorum