Ryan Babel'in şampiyonluk inancı

Galatasaray'ın Hollandalı oyuncusu Babel, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtlarken, şampiyonluğa olan inancını anlattı.

Ryan Babel'in şampiyonluk inancı
08 Nisan 2021 - 12:07
Galatasaray'ın Hollandalı yıldızı Ryan Babel, antrenman öncesi basın mensuplarının sorularını yanıtladı. Babel, takıma güvendiğini ve şampiyonluğa olan inancının sürdüğünü dile getirdi.

Hata yapma lükslerinin olmadığını dile getiren Babel, ''6 puanlık fark var ama daha önce bu senaryoları yaşadık. Yapmamız gereken önümüze bakmak ve devam etmek. Kalan maçları kazanmak istiyoruz. Sonuçta futbol bu, her şey olabilir. Oynanacak çok maç var. Artık hata yapma lüksümüz yok. Bu zamana kadar birçok hata yaptık. Benim kendime, takıma ve camiaya güvenim sonsuz. Her maçı bir final gibi görüp devam etmemiz gerekiyor'' ifadelerini kullandı.

Önceki sezonları da hatırlatan Babel, taraftara seslendi ve ''Geçmişe dönmek istiyorum. Bir sezon hatırlıyorum. Başakşehir birinciydi, Galatasaray çok gerideydi. Ama pes etmediler ve şampiyon oldular. Şimdi de aynı hırsla aynı arzuyla devam edeceğiz. Taraftarlar bize inansınlar. Bu takım bunu daha önce çok kez başardı'' dedi.

Galatasaray, Süper Lig'de hafta sonu Fatih Karagümrük ile karşı karşıya gelecek. Sarı-kırmızılı takım ligde 61 puanla 3. sırada yer alıyor.

YORUMLAR

  • 0 Yorum