Sabri ile mutabık kaldık

Sabri ile mutabık kaldık
21 Haziran 2017 - 16:03

Galatasaray ile yolları ayrılan Sabri Sarıoğlu, Kayserispor ilea anlaştı. Kulüp  başkanı Erol Bedir, “Sabri ile görüşmeler yaptık ve bazı prensiplerde mutabık kaldık. Kendisi yarın akşam Kayseri'de olacak ve burada yüz yüze konuşacağız” açıklamasında bulundu. 

Süper Lig’de yeni sezonda güçlü bir kadro kurmayı hedefleyen Kayserispor, Galatasaray’dan yarılan Sabri Sarıoğlu ile söz kesti. 

Kayserispor'un Kulüp Başkanı Erol Bedir, Sabri Sarıoğlu ile transfer görüşmesi yaptıklarını ve belli bir aşamaya geldiklerini belirtti. 

Sabri'nin futbol kariyerine Kayserispor formasıyla devam etmesini arzuladıklarını belirten başkan Bedir, “Sabri ile görüşmeler yaptık ve bazı prensiplerde mutabık kaldık. Kendisi yarın akşam Kayseri'de olacak ve burada yüz yüze konuşacağız. Şu ana kadar imzalanan bir sözleşme yok ama yarınki görüşme sonucunda her şey netleşecek. Sabri gibi değerli bir oyuncunun kadromuzda olmasından mutlu oluruz” diye konuştu. 

Diğer yandan Kayserispor'un takım kaptanı Umut Bulut'un bir dönem birilikte oynadıkları Galatasaray'dan takım arkadaşı Sabri Sarıoğlu'yla görüşmede etkili rol oynadığı bildirildi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum