Sabri Kayserispor'a çok yakın

Galatasaray’ın yeni sözleşme imzalamayacağını açıkladığı Sabri Sarıoğlu, bir süredir görüştüğü Kayserispor ile prensipte anlaşma sağladı.

Sabri Kayserispor'a çok yakın
20 Haziran 2017 - 16:59

Sabri Sarıoğlu Kayserispor ile anlaşma yolunda… Galatasaray ile yollarını ayıran tecrübeli futbolcunun sarı-kırmızılı takımla prensip anlaşmasına vardığı iddia edildi. 

Bu sezon ligde kötü günler geçiren ve yeni sezonda tekrar bu duruma düşmek istemeyen Kayserispor 4-5 futbolcu ile anlaşma sağladı. Kayseri temsilcisi şimdi de Süper Lig’in en deneyimli isimlerinden olan Sabri Sarıoğlu ile anlaşma zemini arıyor. 

“SABRİ ÇOK İSTİYOR”

Yarın Kayserisporlu yöneticilerle İstanbul’da bir araya geleceği iddia edilen tecrübeli sağ bekin, anlaşma sağlandığı takdirde Perşembe günü Kayseri’ye gidip, sözleşme imzalaması bekleniyor. 

Sarı-kırmızılı kulübün başkanı Erol Bedir, Sabri ile her zaman görüştüklerini dile getirerek, “Gönlünün Kayserispor’da olduğunu söyledi. Şu anda bir sıkıntı yok aramızda. Ancak masaya oturduğumuzda şartlara bakacağız. Şu bir gerçek ki, Sabri Kayserispor formasını giymeyi çok istiyor” diyerek iki tarafın da bu transferde olumlu yol kat ettiğini ifade etti. 

 

,  





YORUMLAR

  • 0 Yorum