Sabri'nin yeni takımı belli oldu

Galatasaray ile yollarını ayrıldıktan sonra Kayserispor ile yaptığı uzun görüşmeler sonrası kesin imza atacak denilen Sabri Sarıoğlu, rotasını Göztepe’ye çevirdi. İzmir kulübü ile prensip anlaşmasına varan tecrübeli yıldızın bu transferde eşinin etkili olduğu iddia edildi.

Sabri'nin yeni takımı belli oldu
18 Temmuz 2017 - 19:48

Gençlerbirliği'nden Selçuk, Gaziantepspor'dan Ghillas, Bastia'dan Ngando, Kasımpaşa'dan Castro, Maccabi Tel Aviv'den Scarione, Başakşehir'den Rotman, Beşiktaş'tan Enes ve Newcastle United'tan Gouffran'ı kadrosuna dahil eden Süper Lig’in yeni takımı Göztepe, Sabri Sarıoğlu ile prensipte anlaştı.

EŞİNİ DİNLEDİ

Uzun süre Kayserispor'la da görüşen Sabri Sarıoğlu'nun İzmir’in sarı-kırmızılı ekibini tercih etmesindeki en büyük nedenin eşi Yağmur Sarıoğlu olduğu öğrenildi. 

Pilot olarak görev yapan Yağmur Sarıoğlu'nun Kayseri'ye gitmek istemediği ve eşine Göztepe ile anlaşmasını istediği iddia edildi.

İKİ YILLIK İMZA 

Eşinin ikna çabaları sonucu Kayserispor ile görüşmelerini donduran tecrübeli futbolcu, dün akşam Alaçatı'da bir araya geldiği Göztepe Başkanı Mehmet Sepil'le her konuda anlaştı. 

İzmir kulübünden yıllık 800 bin euro garanti ücret alacağı öğrenilen 32 yaşındaki Sabri’nin iki senelik imza atacağı kaydedildi.

Kayserispor'un 1 milyon euroluk teklifini eşinin isteği ile geri çeviren Sabri'nin perşembe gününe kadar sözleşme imzalayıp Avusturya kampına dahil olması beklenirken, Sabri-Yağmur çiftinin, oğulları Sarp ile Çeşme'de ikamet edeceği gelin bilgiler arasında. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum