Sacha Boey'de yeni gelişme!

Galatasaray'ın sağ beki Sacha Boey'i kadrosuna katmak için görüşmelerde bulunan Bayern Münih, Fransız oyuncunun transferinde sona geldi. Uçuş planlarında değişiklik oldu.

Sacha Boey'de yeni gelişme!
26 Ocak 2024 - 11:55 - Güncelleme: 27 Ocak 2024 - 11:34
Trendyol Süper Lig'de İstanbulspor'u 3-1 mağlup eden Galatasaray'da Sacha Boey hareketliliği yaşanıyor.

Galatasaray, İstanbul'da Alman devi Bayern Münih'in temsilcileriyle görüşmeleri sürdürüyor. Sarı-kırmızılı kulüp, Sacha Boey için Bayern'in yaptığı 15 milyon euro bonservis ve bonus teklifini kabul etmedi.

Yeni teklif 25+10 milyon euro

15 milyon euro'yu kabul etmeyen Galatasaray, Bayern Münih'ten bonservis bedelinin yanı sıra Noussair Mazraoui'yi istedi. Ancak Alman ekibi bu takas teklifini reddetti. Bunun üzerine Bayern Münih yeni bir teklifle Galatasaray'ın kapısını çaldı

A Spor'un haberine göre; Galatasaray ile Bayern Münih, 25 milyon euro bonservis ve bazısı zor bazısı kolay 10 milyon euro'luk bonuslar üzerinde anlaşma sağlamak üzere.

Özel jet İstanbul'a gelmişti ama...

Yağız Sabuncuoğlu'nun haberine göre; Bayern Münih’in Sacha Boey’u Münih’e getirmek için kiraladığı özel jet, Atatürk Havalimanı’na inmişti.

Uçuş şimdilik askıya alındı!

Sacha Boey’in Münih uçuş planı askıya alındı. Galatasaray oyuncunun önden gidişine izin vermiyor. ‘Anlaşma sağlandıktan sonra gidersin’ diyor.

Kulüpler ortak paydada buluştuktan sonra Fransız oyuncunun yarın Münih'e gitmesi bekleniyor.

Boey, Bayern ile 4.5 yıllık anlaştı

Öte yandan Sacha Boey, Bayern Münih ile 4.5 yıllık sözleşme konusunda anlaşma sağladı. Boey, 3 milyon euro'nun üzerinde ücret alacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum