Sacha Boey'den transfer ve Bayern itirafı! Nasıl oldu?

Bayern Münih'in Galatasaray'dan 30 milyon euro bonservis bedeline transfer ettiği Sacha Boey, ilk antrenmanının ardından açıklamalarda bulundu.

Sacha Boey'den transfer ve Bayern itirafı! Nasıl oldu?
30 Ocak 2024 - 18:58 - Güncelleme: 30 Ocak 2024 - 19:02
Galatasaray'dan Bayern Münih'e 30 milyon euro bonservis bedeline transfer olan Sacha Boey, ilk antrenmanı sonrasında açıklamalarda bulundu. Sacha Boey, Bayern'e geldiği için çok mutlu olduğunu ve üzerinde bir baskı hissetmediğini dile getirdi.

Bayern'de kupalar kazanmak istediğini söyleyen Boey, ''Bayern Münih, dünyanın en büyük kulüplerinden biri. Ne olursa olsun Bayern'e gelirdim ama Mathys Tel gibi tanıdığım birkaç oyuncunun olması da yardımcı oluyor. En iyi kulüplerden biriyiz ve her şeyi kazanmak istiyoruz. Bu beni açıkça etkiledi. Elimden geleni yapacağım ve takımı elimden geldiğince desteklemeye çalışacağım. Oynamaya hazırım. Her gün çok çalışacağım ve işlerin iyi gitmesi için her şeyimi vereceğim'' ifadelerini kullandı.

''Bir telefon aldım ve bekledim''

Transfer sürecini de anlatan Boey, ''Bayern Münih'ten bir telefon aldım ve her şey yolunda gitti. Yakın zamandaydı. Fırsatlar olabileceğini biliyordum. Sabırlıydım, bekledim ve çok çalıştım. Philipp Lahm ise rol modelim. Bu kulübün en büyük efsanelerinden biri. Küçükken onu çok izledim. Elbette bir gün onun kadar iyi olabilmek için elimden gelen her şeyi yapacağım'' dedi.
Üzerinde baskı hissetmediğini de söyleyen Boey, ''Hiçbir baskı hissetmiyorum. Burada olmak bir onur. Heyecanlıyım ve her şeyi adım adım atmak istiyorum. Bu hamle, benim için neler yapabileceğimi göstermem için büyük bir şans'' şeklinde konuştu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum