Sacha Boey transferi açıklandı

Galatasaray, Sacha Boey'in Bayern Münih'e transfer olduğunu resmen açıkladı.

Sacha Boey transferi açıklandı
28 Ocak 2024 - 11:37 - Güncelleme: 28 Ocak 2024 - 11:50
Galatasaray, Sacha Boey'in vedasını resmen açıkladı. Galatasaray'dan yapılan açıklamada Sacha Boey'in Bayern Münih'e transfer olduğu ve transferin detayları duyuruldu.

Bayern Münih, Galatasaray'a Sacha Boey'in transferi için 30 milyon euro bonservis bedeli ödeyecek. Aynı zamanda yapılan sözleşmede 5 milyon euroluk şarta bağlı bonus maddesi de bulunuyor. İki takım, daha sonra kararlaştırılacak tarihlerde iki kez de hazırlık maçı yapacak.

Sarı-kırmızılı takımın KAP'a yaptığı transfer açıklaması;

''Profesyonel Futbolcumuz Sacha Boey'nin kesin transferi konusunda FC Bayern München AG ile anlaşmaya varılmıştır. Yapılan anlaşmaya göre transfer gelirimiz net 30.000.000 Euro olup FC Bayern München AG, Şirketimize net 5.000.000 Euro tutarında şarta bağlı bonus ödeyecektir.

Ayrıca futbolcunun başka bir kulübe transfer olması durumunda FC Bayern München AG gerçekleşmeyen şarta bağlı bonusların tamamını şirketimize ödeyecektir.

Buna ek olarak iki tane hazırlık müsabakası düzenlenmesi konusunda anlaşılmış olup FC Bayern München AG, müsabakalar kapsamında gerçekleşecek kârın %50'sini şirketimize ödeyecektir.

Kamuoyuna saygıyla duyurulur.''

YORUMLAR

  • 0 Yorum