Sacramento Bogdanoviç'i bekliyor

Fenerbahçe‘nin son yıllardaki en önemli yıldızlarının başında gelen Bogdan Bogdanovic‘e yakın takip devam ediyor

Sacramento Bogdanoviç'i bekliyor
13 Aralık 2016 - 09:00

Fenerbahçe‘nin son yıllardaki en önemli yıldızlarının başında gelen Bogdan Bogdanovic‘e yakın takip devam ediyor.

Yaşadığı talihsiz sakatlık nedeniyle bir süredir takımdan ayrı kalan Bogdanovic, buna rağmen Amerika’da özellikle Sacramento Kings’i yakından takip eden gazetecilerin ilgi odağı konumunda.

Sırp yıldızın sakatlıktan dönüşünü sadece Fenerbahçe taraftarı değil, aynı zamanda Kings’i yakından takip edenler de merakla bekliyor.

Beklentiler Her Geçen Gün Artıyor

Ne NBA’de ne de Avrupa’da henüz sezonu yarılamadık bile. Ancak Bogdan Bogdanovic’in son yıllarda gösterdiği gelişim beklentileri bir adım daha yukarı taşıyor. Önümüzdeki sezon NBA’e gitmesi beklenen genç oyuncu herkes tarafından büyük ilgiliyle takip ediliyor. Yaşadığı sakatlık ona olan ilgiyi azaltmıyor, aksine süreç yakından takip ediliyor.

Kings’in Onu İstememe İhtimali Yok

Organizasyona yakın kaynaklara ve gazetecilere göre, Kings’in önümüzdeki sezonki yapılanmasında Bogdanovic’in yeri hazır. Vlade Divac başta olmak üzere teknik ekibin de Bogdanovic’siz bir planlama yapmasının çok düşük bir ihtimal olduğu vurgulanıyor. Yıldız oyuncunun önümüzdeki sezon Kings forması giymesine ise kesin gözüyle bakılıyor.

Euroleague’in En İyileri Arasında

24 yaşındaki Bogdanovic için, ”Euroleague’in en iyi oyuncularından biri” yorumları yapılıyor. Sırp milli takımının da en önemli yıldızlarından biri olduğunun altı çizilen Bogdanovic için beklentiler şimdiden yükselmiş durumda. Bogi’nin son yıllarda gösterdiği gelişimin cesaret verici olduğu ve bu sezon sakatlık dönüşü üzerine biraz daha koyarak devam etmesinin beklendiği yorumları hakim.

Bogdan’ın Düşündüğü Tek Bir Şey Var

NBA, onun çocukluk rüyası olabilir ancak şu an yıldız oyuncunun düşündüğü tek bir şey var. O da bu sezon Fenerbahçe forması altında Euroleague şampiyonluğu yaşamak. Sakatlığını tamamen atlatıp yeniden form tutmak isteyen Bogdanovic, bütün konsantrasyonunu takımına verip, çok istediği Avrupa şampiyonluğunu sarı-lacivertli forma altında tatmak istiyor.

Fenerbahçe forması altında başarıdan başarıya koşan Bogdan Bogdanovic'in NBA hakları Phoenix Suns'dan Sacramento Kings'e gitmişti.

2016 NBA Draftı'nda ilk tur 8. sıradan Marquese Chriss'i seçen Sacramento Kings, Bogdanovic'in NBA hakları karşılığında Chriss'i Phoenix Suns'a takas etmişti.

Kemal Erdem / basketball.com.tr

Fenerbahçe Melli'yi mi alıyor!

Bogdan Bogdanovic'in 2016 yılını kapattığı ve dönüşünün Ocak ortasını bulacağı belirtiliyor.. Bu nedenle Sırp yıldız Fenerbahçe'nin Euroleague'in ilk yarısındaki Panathianikos, Darüşşafaka, CSKA Moskova ve Olympiakos maçlarında da forma giyemeyecek. 

Bogdanovic'in sakatlığı ile skor sorunu yaşayan Fenerbahçe'nin Bamberg'li Melli ve Milano'dan ayrılan Gentile ile ilgilendiği iddia ediliyor.. (futboo)