''Sadece 3 puan aldık, kupa değil''

Trabzonspor'un Karagümrük'ü 2-0 yendiği maçın ardından Abdullah Avcı açıklamalarda bulundu.

''Sadece 3 puan aldık, kupa değil''
28 Kasım 2021 - 18:25
Süper Lig'de liderlik koltuğunda oturan Trabzonspor'da teknik direktör Abdullah Avcı, Karagümrük maçının ardından konuştu.

Sadece bir maç kazandıklarını belirten Avcı, ''En iyi saha planları olan takımlardan birine karşı oynadık. Her iki takımın da değişik formasyonları ve organizasyonları var. Oynadığımız en ciddi takımlardan biri Karagümrük. Ne yapmak istediysem, ne planladıysam oyuncu grubu buna cevap verdi bugün. Tek maç tek maç. Bugün sadece 3 puan aldık. Hiçbir şey kazanmadık, kupa kazanmadık. Bugün benim için önemli olan takım savunması ve taktik disiplindi.'' sözlerini kullandı.

Trabzonspor transfer yapacak mı?

Devre arasında transfer yapacaklarının altını çizen Abdullah Avcı, ''Henüz geniş bir kadroya sahip değiliz ama olacağız. Devre arasında transfer olacak. Visca konusunda devamlı yazılıyor ama öyle bir şey yok. Benim Türkiye’ye getirdiğim bir oyuncu kendisi. Çok iyi bir izleme komitemiz var. Detaylı şekilde çalışmalarımızı yapıyoruz. Kadrodaki adaleti de iletişimle sağlıyoruz. Samimi ve dürüst şekilde bunu anlatırsanız her şeyin karşılığı var. Herkes işin içinde olmak istiyor. Bunun karşılığı da dürüst ve iyi bir iletişimdir.'' dedi.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum