Sağlam çalışmalardan memnun

Süper Lig’in çiçeği burnunda ekiplerinden Evkur Yeni Malatyaspor, sezon hazırlıklarını Düzce'de yaptığı çalışmalarla sürdürürken, teknik direktör Ertuğrul Sağlam, transferde de birkaç güne güzel gelişmeler beklediklerini açıkladı.

Sağlam çalışmalardan memnun
25 Temmuz 2017 - 16:26

Yeni sezon çalışmalarını Düzce’deki Fenerbahçe Topuk Yaylası Tesisleri'nde, sürdüren Evkur Yeni Malatyaspor’da teknik heyetin yüzleri gülüyor. 

Kamp çalışmaları hakkında açıklamalarda bulunan teknik patron Ertuğrul Sağlam, sistem çalışmalarına ağırlık verdiklerini söyleyerek, takımın kapasitesini yükseltmeye çalıştıklarını bildirdi.


Tecrübeli çalıştırıcı, “Kamptaki çalışmalar devam ediyor. Sezon başlarında genelde sakatlıklar oluyor. Kampın başından bu yana ciddi bir sakatlık yaşamadık” ifadelerini kullandı. 

“CİDDİYETTEN MEMNUNUM”

Futbolcularının da kamptan memnun olduğunu söyleyen Sağlam, “Oyuncuların idman ciddiyeti, olayı sahiplenmeleri, bizim de yüklenme-dinlenme dengesini ayarlamamız, iyi antrenman yaptırmamızda etken rol oynuyor. Güzel bir şekilde çalışıyoruz. Oyuncuların çalışmasından çok memnunum. İnşallah transferde de birkaç güne güzel gelişmeler olursa daha çok mutlu olacağız” diyerek sözlerini noktaladı. 


ÇALIŞMALARA DEVAM

Sarı-siyahlıların bugün yapılan idmanında futbolcular dar alanda pas çalışması ve tempolu koşular gerçekleştirdi. Yaklaşık iki saat süren idman, oyuncuların kondisyon çalışmasının ardından yaptığı çift kale maçla sona erdi.

Yeni Malatyaspor, çalışmalarını bu ayın sonuna kadar Düzce'de sürdürecek.


YORUMLAR

  • 0 Yorum