Sağlam: Rakamlar havada uçuşuyor

Süper Lig'e merhaba diyen Evkur Yeni Malatyaspor'un teknik direktörü Ertuğrul Sağlam, transferde Malatyaspor’u ileri götürecek isimlerle temaslar olduğunu aktardı.

Sağlam: Rakamlar havada uçuşuyor
18 Haziran 2017 - 16:23 - Güncelleme: 18 Haziran 2017 - 16:28

Kulüp tesislerinde dolaşan başarılı teknik adam, yapı ve tesisler hakkında bilgi aldı.

Transferindeki büyük etkenin istenmek olduğunu belirten Sağlam, "İnsanın istenmesi güzel bir şey, bundan çok mutluluk duyuyorum. Ama bu bana bir sorumluluk da yüklüyor. İnsan tabii kendisine bu kadar inanan ve güvenen insanların güvenini de boşuna çıkarmak istemeyecektir. Dolayısıyla ben de bundan sonra çok çalışacağım ve bu insanların bana olan güvenini boşa çıkarmayacağım" ifadelerini kullandı.


TRANSFERE TAM GAZ

İddialı bir kadro kurmanın hedefinde olan Sağlam, "Transfer çok kolay iş değil. Özellikle transferin ilk dönemleri biraz daha zor oluyor. Çünkü rakamlar havalarda uçuşuyor. Dolayısıyla onların böyle belli bir standarda oturması, bazı gerçeklerle yüzleşmek hem futbolcu hem de kulüp açısından biraz zaman alıyor" değerlendirmesinde bulundu.

Transfer için aceleci davranmamaları gerektiğini belirten Sağlam, süreci olumlu değerlendirmek istediklerini ifade etti.

Sağlam, "Çok fazla zamanımız yok derken yine biraz da vaktimiz var. Dolayısıyla bu vaktimizi de çok olumlu değerlendirmek istiyoruz. Tabii ki çalışmalar çok yoğun bir şekilde devam ediyor. İnşallah bizim istediğimiz Malatyaspor taraftarını mutlu edecek, onlara keyifli futbol izlettirecek oyuncuları alıp, takımı oluşturacağız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum