'Sahada tarih yazdım'

Farul Constanta Kulübü’nün sahibi ve teknik direktörü olan Galatasaray efsanesi Gheorghe Hagi, 3-1 sona eren hazırlık maçı sonrasında açıklamalarda bulundu.

'Sahada tarih yazdım'
05 Eylül 2021 - 13:21
Hazırlık maçında Galatasaray'ı 3-1 mağlup eden Farul Constanta'nın teknik direktöri Gheorghe Hagi, mücadele sonrası konuştu.

İşte Hagi'nin sözleri;

Çok iyi maç oldu. Güzel şeyler öğrendik maç içerisinde. Biz daha yolun başındayız, takımımızı yeni inşa ediyporuz. Bu tip maçlarla tecrübe kazanıyoruz. Çok genç oyuncularımız var. 10 tane oyuncumuz da milli takımlarda. Zaten bizim çok iyi bir akademimiz var, Romanya'nın en iyi akademisi. Bununla gurur duyuyoruz. Bizim yatırımımız gençlere. Tecrübeli oyuncular da kullanıyoruz ama yatırımımız genç futbolculara.

Morata ve Cicaldau açıklaması

Morutan çok yetenekli, geleceği açık bir oyuncu. Sabır lazım, buraya adapte olması lazım. Kapasitesi çok yüksek. Tempoya alıştığı zaman iyi olacaktır. Biraz sabır. Cicaldau da Morutan da çok iyi oyuncular. İlk maçlarında da bunu gösterdiler zaten.

'Alex mi Hagi mi' sorusuna yanıt

Ben sahada konuştum. Cevap verecek soru değil. Ben laflarla değil tarihi sahada yazdım. Bunu konuşmayı diğer insanlara bırakıyorum.
 

YORUMLAR

  • 0 Yorum