Saiss için ayrılık vakti!

Süper Lig'de bu sezon takımın başına Şenol Güneş geldikten sonra oldukça iyi bir form grafiği çizen Beşiktaş, Valerien Ismael dönemindeki kötü sonuçları unutturmayı başardı. Yeni sezon için taraftarına umut veren siyah-beyazlı ekip, gelecek sezonun şampiyon kadrosunu oluşturmaya çalışıyor. Bir yandan takımdan ayrılacak oyuncularla da ilgilenen Beşiktaş'ta sürpriz bir ayrılık yaşanacak.

Saiss için ayrılık vakti!
17 Haziran 2023 - 09:15
Süper Lig'de geride bıraktığımız 2022-2023 sezonuna Valerien Ismael yönetiminde başlayan Beşiktaş, üst üste kötü sonuçlarla hayal kırıklığı yaratmıştı.

Fransız çalıştırıcıyla yollarını kısa sürede ayıran siyah-beyazlılar, takımın başına Şenol Güneş'i getirdi.

Tecrübeli teknik direktörle birlikte önemli bir çıkış yakalayan Beşiktaş, sezonu 78 puanla üçüncü sırada tamamlamayı başardı.

Gelecek sezon için şampiyonluk kadrosunu oluşturmaya çalışan Beşiktaş'ta flaş ayrılıkların da yaşanması bekleniyor.

Beşiktaş'ta takımdan ayrılmasına kesin gözüyle bakılan Romain Saiss ile ilgili flaş bir gelişme yaşandı.

'Anlaşmaya vardı'

Siyah beyazlılarda forma giyen o ismin Fransız ekibi Marsilya ile anlaşmaya vardığı öğrenildi.

Fas basınındaki habere göre; Beşiktaş ile iplerini koparan Romain Saiss, Marsilya ile el sıkıştı.

Siyah beyazlılardan ayrılmayı kafasına koyan tecrübeli stopere birçok takımın ilgisi bulunuyordu. Marsilya'nın ise geçtiğimiz günlerde Saiss ile temasa geçtiği yazıldı.

İki tarafın transfer için her konuda anlaştığı belirtildi. Ancak Marsilya'da teknik direktör Igor Tudor'un takımdan ayrılmasının ardından transferin beklemeye alındığı ifade edildi.

Marsilya Başkanı Pablo Longoria'nın, transferi ertelediği ve yeni bir teknik direktörle anlaştıktan sonra transfer için onay alacağı aktarıldı.

Öte yandan transferin birkaç hafta içerisinde netlik kazanacağı yazıldı.

Bunun yanı sıra Marsilya'nın, Romain Saiss'e geçen sezon da ilgi gösterdiği ancak yine yaşanan belirsizliklerden dolayı oyuncunun Beşiktaş'a imza attığı bildirildi.

Bu sezon ne yaptı?

33 yaşındaki defans bu sezon Beşiktaş formasıyla 26 maça çıktı. Romain Saiss bu karşılaşmalarda 1 gol ve 2 asistle oynadı.

Güncel piyasa değeri 5 milyon Euro olan Faslı futbolcunun, siyah beyazlılarla olan sözleşmesi 2024 yılına sona erecek.(Sabah)

YORUMLAR

  • 0 Yorum