Sala'nın kuzeninden şok iddia

Arjantinli Sala'nın kuzeni Martin Gatti, "Beni sadece uçağın düştüğüne ve içindekilerin öldüğüne inandıramazlar. Ben bu kazada en başından itibaren çok ciddi tuhaflıklar, düzensizlikler görüyorum. Emiliano'nun uçağa zorla bindirildiğini düşünüyorum. Uçak iyi durumda değil, pilot uçuşa hazır değil ve yalnız. Üstelik gece yola çıkılıyor. Peki Sala'nın temsilcileri neredeydi? Tekrar ediyorum, Sala'nın temsilcileri neredeydi?" şeklinde konuştu.

Sala'nın kuzeninden şok iddia
18 Şubat 2019 - 12:38 - Güncelleme: 18 Şubat 2019 - 12:44

Geçtiğimiz ay Nantes'tan Cardiff'e giderken Manş Denizi üzerinde düşen uçakta can veren Emiliano Sala ile ilgili önemli bir iddia ortaya atıldı.

Arjantinli Sala'nın kuzeni Martin Gatti, "Beni sadece uçağın düştüğüne ve içindekilerin öldüğüne inandıramazlar. Ben bu kazada en başından itibaren çok ciddi tuhaflıklar, düzensizlikler görüyorum. Emiliano'nun uçağa zorla bindirildiğini düşünüyorum. Uçak iyi durumda değil, pilot uçuşa hazır değil ve yalnız. Üstelik gece yola çıkılıyor. Peki Sala'nın temsilcileri neredeydi? Tekrar ediyorum, Sala'nın temsilcileri neredeydi?" şeklinde konuştu.

Daha önce Sala'nın Nantes'tan bir takım arkadaşı da Arjantinli yıldıza uçağa binmemesi konusunda uyarıda bulunduğunu, ayrıca Sala'nın da yolculuktan korktuğunu ifade ettiğini söylemişti.

YORUMLAR

  • 0 Yorum