Samandıra'da birlik yemeği!

Sivasspor karşısında aldığı beraberlikle zirve yarışında darbe yiyen Fenerbahçe bugün Beşiktaş ile oynayacağı derbi öncesinde kenetlendi. Samandıra’da düzenlenen yemeğe futbolcuların eşleri de katılırken Kadıköy’deki maçta galibiyet sözü verildi.

Samandıra'da birlik yemeği!
27 Nisan 2024 - 07:49
Fenerbahçe’de tüm dikkatler bugün Trendyol Süper Lig’in 34. haftasında Beşiktaş ile oynanacak derbiye çevrildi. Sivasspor beraberliğiyle zirve yarışında büyük bir darbe yiyen sarı-lacivertlilerde zorlu mücadele öncesi Samandıra’da birlik ve beraberlik yemeği yendi. Futbolcuların eşlerinin de katıldığı etkinlikte futbolcular derbide galibiyet sözü verdi.

Yaşanacak herhangi bir kayıpta kalan haftalar öncesi zorlu yarışta büyük krize giriliceğinin vurgulandığı yemekte Beşiktaş maçında alınacak galibiyetin takıma adeta altı puanlık bir moral kazandıracağı belirtildi.

Teknik Direktör İsmail Kartal’ın da hafta boyunca takımla yaptığı toplantılarda moral-motivasyonu üst seviyeye çıkacak konuşmalar yaptığı öğrenildi. Her futbolcusuna güveninin tam olduğuna vurgu yapan tecrübeli çalıştırıcının şu ifadeleri kullandığı öğrenildi:

“Sivasspor karşısında alınan beraberlik geride kaldı. O maçı unutmalıyız. Tüm dikkatinizi derbiye vermenizi istiyorum. Taraftarın bazı maçlarda baskısını hissettik. Ama bu baskıyı kritik haftalarda olumlu tarafa çevirmeliyiz. Gol geç geldiğinde taraftarın protestosunu normal karşılamalıyız. Ama taraftarımız bizi bu sezon hiçbir maçta yalnız bırakmadı. Hem onlara güzel bir galibiyet armağan edelim, hem de puan kaybımızı telafi edelim.”(Milliyet)

YORUMLAR

  • 0 Yorum