'Şampi' Liverpool için polis endişeleniyor! Sebebi...

Premier League yeniden başlayacak ve Liverpool, 2020'nin başına başka bir şey gelmezse şampiyonluğa koşacak. Ancak İngiliz polisini endişelendiren bir durum var...

'Şampi' Liverpool için polis endişeleniyor! Sebebi...
30 Mayıs 2020 - 09:27 - Güncelleme: 30 Mayıs 2020 - 11:30

Premier League'in yeniden başlamasına kısa bir süre kala İngiltere'de korona virüs nedeniyle bazı konularda belirsizlik sürüyor. Korona virüs güvenlik önlemleri gerekçesiyle maçların tamamı seyircisiz oynanacak. Ancak Liverpool için farklı bir durum da söz konusu.


30 yıllık şampiyonluk özlemini sonlandırmaya çok yakın olan Liverpool'un Anfield Road'da seyircisiz oynayacağı maçlar, tribünlerin boş olacak olmasına rağmen yerel polisi endişelendiriyor. İngiliz polisi özellikle Liverpool'un şampiyonluğunu ilan etme ihtimali olan Anfield Road maçlarının farklı bir şehir ve stadyumda oynanmasının daha risksiz olacağını savunuyor. İngiliz polisinin bunu isteme sebebi, Liverpool taraftarlarının olası şampiyonluk maçında Anfield Road ve çevresinde toplanma ihtimalleri olarak gösteriliyor.


Henüz konuyla ilgili resmi bir açıklama yapılmazken, Liverpool yerel yetkilileri maçları Anfield Road'da oynamak istediğini iletti.


İngiltere'de seyircisiz oynanması planlanan maçlar;


1. Manchester City - Liverpool

2. Manchester City - Newcastle

3. Manchester United - Sheffield United

4. Newcastle United - Liverpool

5. Everton - Liverpool

6. Liverpool'un şampiyonluğu garantileme ihtimali olan maç / maçlar


Premier League'de 25 puan farkla lider durumda olan Liverpool, kalan haftalarda sahasında Crystal palace, Aston Villa, Burnley ve Chelsea ile karşılaşacak.

YORUMLAR

  • 0 Yorum