Şampiyon Monaco'dan bir transfer daha

Geçtiğimiz sezonu şampiyon tamamlayan Monaco, transfer çalışmalarını sürdürüyor. Kırmızı-Beyazlılar, yaz döneminin dördüncü transferini Soualiho Meite ile yaptı.

Şampiyon Monaco'dan bir transfer daha
17 Haziran 2017 - 16:54

Fransa Ligue 1'de sezonu şampiyon olarak tamamlayan ve Devler Ligi'nde de yarı finale kadar yükselen Monaco, takımdan ayrılarak Chelsea'ye gitmesi beklenen Tiemoue Bakayoko'nun yerini Zulte Waregem'den Soualiho Meite ile doldurdu. 

TWITTER'DAN AÇIKLADILAR

Resmi Twitter hesabından transferini açıklayan Fransız ekibi, Fildişi asıllı oyuncuyla 5 yıllık sözleşme imzalandığını bildirdi. 


BAKAYOKO'NUN YERİNE ALINDI

Monaco'da bu sezon parlayan bir başka isim olan Tiemoue Bakayoko'nun çok büyük ihtimalle yaklaşık 40 milyon Euro bedelle Chelsea'ye gitmesi beklenirken, Meite Fransız oyuncunun alternatifi olarak kadroya dahil edildi. 

DÖRDÜNCÜ TRANSFER

Geçtiğimiz sezon kazandığı başarıları bu yıl daha da fazla geliştirmek isteyen Monaco, yaz transfer dönemine hızlı girdi ve 4. transferini gerçekleştirdi. Kırmızı-Beyazlılar; Anderlecht'ten Youri Tielemans, Lyon'dan Jordy Gaspar, Wolfsburg'dan Diego Benaglio ve son olarak Meite'yi kadroya dahil etti.

5 MAÇTA OYNADI

Bu sezon 45'i ilk 11 olmak üzere 46 maçta forma giyen 23 yaşındaki Fransız orta saha oyuncusu 2 gol kaydetti. 

YORUMLAR

  • 0 Yorum