Şampiyonlar Ligi'nde 2 maç, 4 futbolcu!

Şampiyonlar Ligi'nde Manchester City - Real Madrid ve Juventus - Lyon maçlarında kilit rol oynayabilecek futbolcuları masaya yatırdık.

Şampiyonlar Ligi'nde 2 maç, 4 futbolcu!
07 Ağustos 2020 - 17:13 - Güncelleme: 08 Ağustos 2020 - 00:18
Şampiyonlar Ligi'nde heyecan kaldığı yerden devam ediyor. Manchester City, ilk maçta Real Madrid'i 2-1, Lyon ise Juventus'u 1-0 mağlup etmişti. Şimdi ise rövanş zamanı! Biz de iki maçtan da dikkat çeken futbolcuları değerlendirdik.

De Bruyne - Benzema kapışması

Manchester City - Real Madrid maçı ile başlayalım. City'de Kevin De Bruyne, bu sezon tek kelime ile inanılmazdı. Ligde 10 gol ve 20 asist barajını geçti ve takımını mükemmel yönetiyor. İlk maça damgasını vuran isim de kendisi olmuştu. Rövanşta da City adına kilit rol oynayabilecek futbolcu olarak Belçikalı yıldızı gösteriyoruz. Real Madrid de ise Karim Benzema ön plana çıkıyor. Fransız golcü, özellikle pandemi sonrası formunu çok yukarılara taşıdı. Real Madrid de City savunmasını aşması en muhtemel kişi de bize göre Benzema. 

Lyon savunmasına karşı Dybala!

Gelelim Juventus - Lyon maçına... Juventus, ilk maçta Fransa'da 1-0'lık şok bir yenilgi almıştı. İtalya'da şampiyonluk geldi, şimdi sırada Şampiyonlar Ligi. Juve de son haftalarda Dybala formunu üst seviyeye çıkartmıştı. Bu maçta da yıldız futbolcu, Cristiano Ronaldo'nun en büyük yardımcısı olabilir. Lyon, Fransa'da liglerin ertelenmesinden dolayı uzun süreli maç kondisyonuna sahip değil. Bu Dybala gibi hızlı ve teknik futbolcular için büyük bir avantaj.

Depay kendini gösterebilir mi?

Lyon'da ise tüm gözler Memphis Depay'ın üzerinde olacak. Sakatlığını atlattı ve sahalara döndü. Bu maç da onun için adeta kendini gösterme maçı olacaktır. Juventus, İtalya'da son haftalarda kolay gol yemesiyle dikkat çekmişti. Depay da savunmayı oldukça zorlayabilecek bir futbolcu.

YORUMLAR

  • 0 Yorum