Şampiyonlar Ligi'nde bu isimlere dikkat!

Şampiyonlar Ligi'nde oynanacak Barcelona - Napoli ve Bayern Münih - Chelsea maçının kilit futbolcularını değerlendirdik.

Şampiyonlar Ligi'nde bu isimlere dikkat!
08 Ağustos 2020 - 15:09 - Güncelleme: 09 Ağustos 2020 - 14:06
Şampiyonlar Ligi'nde çeyrek finale çıkacak son 2 takım bu akşam oynanacak maçların ardından belli olacak. İki karşılaşmada da kilit rol oynayabilecek futbolcuları değerlendirdik.

Barcelona - Napoli: Barcelona'da kötü biten La Liga'nın ardından Lionel Messi, ''Değiştirmemiz gereken çok şey var. Eğer böyle devam edersek Napoli'ye de yeniliriz'' açıklamasında bulunmuştu. O  günden bu güne ne değişti bilinmez ama Messi, bu sözü artık söyledi. Tek başına aldığı birçok maç var. Barcelona'nın son hali düşünüldüğünde Barça, Messi maçlarından birine çok ihtiyaç duyuyor. Tehlike anında Messi'ye sarılınız... 

Napoli'de ise kilit rol oynayabilecek isim Driens Mertens. Belçikalı, ilk maçta da takımının tek golünü atmıştı. Çok dolaşıyor, hızlı, aralara iyi sarkıyor. Tam da Barcelona defansının sevmediği bir isim. İspanyol ekibinin son haftalarda kötü bir savunma grafiğini de verdiğini hatırlıyoruz. Mertens'e dikkat edilmesi gereken bir maç.

Bayern Münih - Chelsea: İlk maçı deplasmanda 3-0 kazanan Bayern, turu büyük oranda cebine atmış durumda. Almanya'da oynanacak maçta bir kez daha sahneye Alphonso Davies çıkabilir. Londra'daki maçta inanılmazdı. Onu durduramamışlardı. Chelsea'nin bek savunması zayıf. Davies'e yine bolca boş alan kalabilir. Chelsea ise ümitsiz, mucize arayacaklar ama işleri çok zor. Genç futbolcu Hudson-Odoi'nin ilk 11'de çıkması bekleniyor. Kendini Avrupa arenasında kanıtlama maçı...

YORUMLAR

  • 0 Yorum