Şampiyonlardan açıklamalar

Fenerbahçe'nin kazandığı şampiyonluk sonrası, şampiyon basketbolcular açıklamalar yaptı.

Şampiyonlardan açıklamalar
16 Haziran 2017 - 23:18 - Güncelleme: 16 Haziran 2017 - 23:21

Fenerbahçe’nin Spor Toto Basketbol Süper Ligi play-off final serisi 4.maçında Beşiktaş’ı mağlup edip şampiyonluğa ulaştığı maçın ardından oyuncular açıklamalarda bulundu.

Şampiyon oyuncuların açıklamaları:

Kaptan Melih Mahmutoğlu “İnanılmaz bir maçtı. Aslında iyi oynamadık. Her zaman söylüyorum, burası play-off önemli olan kazanmak. Çok mutluyum”

Ahmet Düverioğlu “Çok mutluyuz. Geriden geldik ve sonuna kadar savaştık. Bizim için çok önemliydi”

Nikola Kalinic “Çok çalıştık ve kendimizi buna adadık. Kazanmayı başardık. Şimdi eğlence ve tatil vakti”

Bogdan Bogdanovic “Çok heyecanlı ve mutluyum. Tek üzücü olan taraftarlarımız önünde olamamak. Ama önemli olan şampiyonluk”

Berk Uğurlu “Euroleague’den sonra diğer hedefimiz bu kupaydı. Çok iyi bir sezon geçirdik. Sonuna kadar hak ettik. İnşallah daha fazla bu kulübe kupa getirriz”

Ekpe Udoh “Kim derdi ki hem Avrupa’da hem de Türkiye’de şampiyon olacağız. Şimdi tatil zamanı. İnandık ve İstedik. Seyircisiz oynamak enteresandı ama başardık”

Barış Hersek “Sezona Cumhurbaşkanlığı Kupası ile başladık. Euroleague Kupası ile Türkiye’ye en büyük kupayı getirdik. Ligi de şampiyon tamamladık. İnşallah daha nice şampiyonluklar kazanırız. Başkanımız Aziz Yıldırım ve koç Obradovic’e çok teşekkür ederim”

Egehan Arna “Mükemmel bir sezonun böyle bir maç bitmesi gerekiyordu. Sezon harikaydı. Çok mutluyum. Bu takımın parçası olduğum için çok gururluyum. Sezon içinde de geri düştüğümüz maçları bırakmadık. Sezonun son maçının bu şekilde olmasından dolayı çok mutluyum”

Pero Antic “Bu takımla gurur duyuyorum. Geçen sene bir proje gibi başladık ve takım ruhu yarattık. Müthiş taraftarlarımız var. Fenerbahçe’yi ve taraftarları çok seviyorum. Bu takım için buradayım”

Luigi Datome “Arkadaşlarımı tebrik ediyorum. İnanılmaz şeyler yaptılar. Onlarla gurur duyuyorum. Hem Türkiye’nın hem Avrupa’nın en iyisiyiz”

Bobby Dixon “Zor maçtı. Beşiktaş iyi bir takım. Son 1.5 dakikada 10 sayı gerideydik ama savaştık ve kazandık. Çok mutluyuz. Bu sezon 3. kupamızı aldık”

YORUMLAR

  • 0 Yorum