''Şampiyonluğun ilk adayı Galatasaray''

Şampiyonluk, takımın performansı, Fatih Terim iddiaları! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, samimi açıklamalarda bulunurken, şampiyonlukla ilgili dikkat çeken ifadeler kullandı.

''Şampiyonluğun ilk adayı Galatasaray''
02 Aralık 2020 - 11:59
Galatasaray'ın Süper Lig'de performansını arttırması, ekonomik durumlar, şampiyonluk yarışı! Galatasaray Başkanı Mustafa Cengiz, Sözcü Gazetesi'nden Bahadır Çokişler'e verdiği röportajında dikkat çeken ifadeler kullandı.

Şampiyonluk ve Fenerbahçe'nin büyük favori gösterilmeisyle ilgili soruyu yanıtlayan Mustafa Cengiz ''Favori gösterilmeleri normal. Çünkü 18 transfer yaptılar. Çok para harcadılar. Şu an yaratılan algı da o şekilde ama Galatasaray'ın olduğu her yerde şampiyonluğun ilk adayı Galatasaray'dır; son perde inmedikçe. Kadıköy'de yenilmedik. Bunun için mutluyum. Fenerbahçe bizim için değerli bir rakip. Onları yenmek bizi mutlu eder'' dedi.

Galatasaray'ın ekonomik durumu

'Galatasaray, 4 büyük takım ele alındığında ekonomik olarak nerede?'sorusunu yanıtlayan Cengiz ''Galatasaray, en iyi durumda! Herkes konuşuyor da elimizde hepsinin rakamları var. 25 Ocak 2018'de görevi devraldık. Şimdiki borç, o günkünden 80 milyon Euro daha az. Ayrıca Florya derneğin tapulu malı artık'' ifadelerini kullandı.

Fatih Terim iddialarına yanıt

Fatih Terim ile ilgili iddialara da açıklık getiren Mustafa Cengiz ''Yok Fatih Terim kapıyı vurmuş da Abdurrahim (Albayrak) durdurmuş da… Yalan! Her gün konuşuyoruz; benim kanserim hariç günlük işleri… Bu sıralar kovid ve sakatlıkları konuşuyoruz. Bir profesyonel yaşantısına dikkat etmeli. Hocanın futbolcularla işi zor. Bakın hoca kolay bir adam değil. Mührünü vurmuştur hem Galatasaray'a hem Türk futboluna… Ben de zorum. Aslında hoca da ben de çok kolayız. İdare etmesini bilirsen… Hocanın bize hiçbir saygısızlığı olmamıştır. Oturması, kalkması, bir Galatasaray terbiyesi vardır'' dedi.

YORUMLAR

  • 0 Yorum