Şampiyonluk açıklaması!

Fenerbahçe Yüksek Divan Kurulu temmuz ayı toplantısında 0. yıl üyelik plaketini alan İsmail Kartal açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluk açıklaması!
29 Temmuz 2023 - 12:44
Fenerbahçe Teknik Direktörü İsmail Kartal, Yüksek Divan Kurulu temmuz ayı toplantısında, 40. yıl üyelik plaketini başkan Ali Koç'tan aldı. İsmail Kartal daha sonra açıklamalarda bulundu.

Sarı-lacivertli camia ile ilk tanıştığı günlerden bahseden İsmail Kartal "40 yıl çok çabuk geçti. Fenerbahçe'ye ilk imza attığım günü hatırlıyorum. Beni, Lefter babanın evine kaçırmışlardı. Lefter baba, bana öğütler verdi. Sonra Fenerbahçe'ye imza attım." açıklamasını yaptı.

Konuşması sırasında gözleri dolan İsmail Kartal "Fenerbahçe olarak birlik olduğumuzda bütün dünyaya mesaj verdik. Bizi bölemediler. Birlik olabildiğimizde neler yapabileceğimizi gösterdik. Şampiyonluk için gece gün çalışıyoruz. Bütün kupalara adayız. Birlik olalım. Küskünlükleri bırakalım ve birbirimize sarılalım. Fenerbahçe hepimizin. Çubukluyu giyen futbolcu, en iyi futbolcudur. Çubukluyla sahaya çıkan takım, en iyi takımdır." mesajıyla sarı-lacivertli camiaya mesaj verdi.

İsmail Kartal'ın konuşmasının ardından mikrofonu alan başkan Ali Koç "Küçük bir Kartal (İsmail Kartal'ın oğlu) daha geliyor. Kardeşim ile Samandıra'da rastlaştık. Analizler yapıyordu. 'Sen niye bizde staj yapmıyorsun?' dedim. Hocam da kabul etti. Bu arkadaşımız da Samandıra'da çalışıyor" ifadelerini kullandı.

(Sporx)

YORUMLAR

  • 0 Yorum