Şampiyonluk şansları ve yeni dönem

Fenerbahçe'nin formda isimlerinden Valencia, kalan haftalar, şampiyonluk şanslarını ve Emre Belözoğlu ile yeni dönemi değerlendirdi.

Şampiyonluk şansları ve yeni dönem
28 Nisan 2021 - 02:04
Feneerbahçe'nin yıldız isimlerinden Enner Valencia, basın mensuplarının sorularını yanıtlarken şampiyonluk şanslarını değerlendirdi.

Valencia, son dönemde santrfor oynamasıyla ilgili de konuşurken, Emre Belözoğlu'nun yeni sistemine çabuk alıştığını söyledi.

Tecrübeli oyuncu en uçta oynamasıyla ilgili ''Şu anda kaleye daha yakın olduğum bir pozisyondayım. Bu da skora daha fazla katkıda bulunmamı sağlıyor diye düşünüyorum. O bölgede oynamayı seviyorum. Yine o bölgede oynadığım için son maçta takımıma 2 golle katkıda bulundum ve bu nedenle çok mutluyum'' ifadelerini kullandı.

''En önemlisi bizim ne yapacağmız''

Şampiyonluk şanslarını değerlendiren Valencia ''En önemlisi bizim ne iş yapacağımız ve nasıl oynayacağımız. 5 maçımız kaldı ve bu 5 maçtan da mümkün olan en fazlasını kazanarak kendi işimizde devam edeceğiz ve ondan sonra bakacağız'' dedi.

Emre Belözoğlu ile yeni sistem

Emre Belözoğlu ile yeni dönemi de değerlendiren Valencia ''Yeni sisteme alıştım diyebilirim. Bundan önce Erol Hoca’yla farklı bir formasyonda oynuyorduk şimdiyse Emre Hoca ile beraber gerçekten büyük bir kulübe layık olmaya çalışıyoruz. Hepimiz elimizden geleni yapmaya çalışıyoruz ve umarım iyi şekilde de geçeceğine inanıyorum'' ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum