Şampiyonluk, transferler, Erol Bulut

Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, basın mensuplarıyla gerçekleştirilen toplantıda birçok konuda önemli açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluk, transferler, Erol Bulut
16 Kasım 2020 - 15:47
Fenerbahçe Sportif Direktörü Emre Belözoğlu, basın mensuplarıyla gerçekleştirdiği sohbet toplantısında önemli açıklamalarda bulundu.

Emre Belözoğlu Fenerbahçe'deki hedefini anlatırken, Erol Bulut, Mert Hakan Yandaş ve şampiyonlukla ilgili de konuştu.

''Benim en büyük hedefim''

Hedefini dile getiren Belözoğlu ''Konumumu, Fenerbahçe'ye faydalı hale getirmek dışında hiçbir şey olarak düşünmüyorum. Sadece, bulunduğum koltukta 'Fenerbahçe'ye nasıl daha yararlı olurum' diye çalışıyorum. Çok iyi bir başkanımız ve teknik direktörümüz var. Ben onlara yardımcı oluyorum. İnşallah şampiyon olalım, en büyük hedefim bu'' ifadelerini kullandı.



Mert Hakan Yandaş'ın performansı

Mert Hakan Yandaş'ın performansıyla ilgili kısa bir değerlendirme yapan Emre Belözoğlu''Sezon başı kampından çıktığında çok iyi hissedersin kendini ama hemen sakatlanırsan direkt geri gidersin. Oyuncu tekrar sezon başına başlamış gibi bir sürece girdi. Mert Hakan'ı takımın merkezinde görüyorum. Oynayan arkadaşını motive eder ve dışardan destek verir. Ameliyat olmasına ilişkin bir durum yok. Adaptasyonla alakalı bir sorun görmüyorum'' dedi.

''Başarılı olacağına inanıyorum''

Erol Bulut ile arasının bozulmasının imkansız olduğunu da söyleyen Belözoğlu, ''Hayalimde sadece Fenerbahçe'nin başarısı var. Erol hoca benim takım arkadaşım. Biz birbirimizi iyi biliriz. Bizim aramızın bozulması imkansız bir şey. Hocalığımı, takım arkadaşlığımı yaptı. Mert adamdır, sözünü esirgemez. Samimidir, oyuncuyla konuşur. Ben, Erol hocanın çok başarılı olacağına inanıyorum'' dedi.



Emre Belözoğlu'nun yaptığı diğer önemli açıklamalar;

''Yeni bir prim sistemi oluşturduk. Galibiyetin de bir kriteri olması lazım. Fenerbahçe'nin beklediği bir tablo var. Ligde o tabloya göre bir prim sistemimiz var.''

''Hakemlerin algılara yenik düşmesini istemiyoruz. Algıyla hakemlerin etkilenmeye çalışılmasından ve etkilenmesinden rahatsızız. Biz hakemler üzerinde baskı oluşturmak niyetinde, amacında değiliz. Fenerbahçe Kulübü olarak hakemin içerdeki hatasıyla, kasıtlı tavrını fark edebilecek beceriye ve bilgiye, reaksiyonel camia gücüne de sahibiz, bunu herkes bilsin isterim. Hakemlere inanıyor ve güveniyorum. Kasıtla hata arasındaki farkı görebilecek bilgi becerimiz var. Fenerbahçe Kulübü olarak futbola değer katan, futbola hizmet eden herkesin yanınızdayız.''

YORUMLAR

  • 0 Yorum