Şampiyonluk ve transfer planı!

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, şampiyonluk ve transfer planları hakkında konuştu.

Şampiyonluk ve transfer planı!
24 Mayıs 2024 - 15:39

Galatasaray Başkanı Dursun Özbek, Süper Lig’de son hafta öncesi şampiyonluk yarışı hakkında konuşurken, transferle ilgili de açıklamalarda bulundu.

Şampiyonluğun kendileri için büyük önem taşıdığını söyleyen Dursun Özbek, camiaya kenetlenme çağrısında bulundu.

Hedeflerinin 2025’te 5. yıldız olduğunu söyleyen Özbek ''Tüm camiamızı şampiyonluk maçına birkaç gün kala kenetlenmeye davet ediyorum. Pazar günü oynayacağımız maç çok önemli. Herkesin buna odaklanması lazım. Çok güzel bir tarihi sıralama var. 2023'te 23. şampiyonluğumuzu almıştık. 2024'te 24, 2025'te de 25. şampiyonluğu ve beşinci yıldızı almayı hedefliyoruz. Bunu gerçekleştirmek için çalışıyoruz. Buna bağlı olarak da yeniden aday oldum'' ifadelerini kullandı.

Transfer dönemi hakkında da konuşan Özbek, bazı oyuncuları satabileceklerinin sinyallerini ''Yaz transfer sezonu öncesinde birçok Avrupa kulübü oyuncularımıza ilgili. Yeterli seviyeye gelindiğinde tabii ki bazı oyuncular satılabilir. Ancak önümüzdeki sezon 25. şampiyonluğa ve 5. yıldızı takmaya gideceğiz. Bazı şeyler parayla ölçülmez. Onun için takımın iskeletini değiştirmeyi düşünmüyoruz. Beşinci yıldıza gitmemizi etkileyecek hiçbir hamleyi yapmayız. Sadece oyuncu değerinin çok üzerine çıkmış bir teklif gelirse ve yerini doldurabileceğimiz kanısına varırsak satışa izin veririz. Başarılı bir takımımız var'' sözleriyle verdi.


YORUMLAR

  • 0 Yorum