Şansal Büyüka'dan G.Saray ve şampiyonluk

''Bir Afrika atasözüdür; Aslan kendi hikayesini yazarsa, avcılara yazacak ve anlatacak hikaye kalmaz.'' Şansal Büyüka, Galatasaray'ın Süper Lig'deki durumunu bu sözlerle değerlendirdi.

Şansal Büyüka'dan G.Saray ve şampiyonluk
02 Aralık 2020 - 11:36
Spor dünyasının duayen isimlerinden Şansal Büyüka, Galatasaray'ın son dönemdeki performansını kaleme alırken, sarı-kırmızılı takımın şampiyonluk için iddiasını değerlendirdi.

Şansal Büyüka, bu kadar eleştirilen Galatasaray'ın daha da toparlanması halinde neler yapabileceğine dikkat çekti.

İşte Şansal Büyüka'nın dikkat çeken Galatasaray değerlendirmesi;

''Bir Afrika atasözüdür; Aslan kendi hikayesini yazarsa, avcılara yazacak ve anlatacak hikaye kalmaz. Bu sözlerim Galatasaray için... Eğer Aslan oynadığı maçlarda kendi hikayesini yazarsa, karşısında kim olursa olsun, rakibe yapacak, yazacak ve anlatacak fazla bir şey kalmaz.

Nitekim Rize’de öyle oldu. Aslan kendi oyununu oynayınca, Rizespor’a teslim olmaktan başka çare kalmadı.Üstelik, hep söylüyorum, Galatasaray’da her şeye rağmen kaliteli, geniş bir kadro var. Bu kadronun başında şampiyonluk yarışlarını, şampiyonlukları; yemiş, yutmuş, çoktan hazmetmiş bir hoca var. Örneğin Kalede Muslera yok ama Fatih idare ediyor. Çünkü son maçlarda kalesine doğru dürüst top bile gelmiyor. İki bekin Omar ile Sarachhi yok ama, sağda Linnes, solda Emre Taşdemir ikisini de aratmıyor.n Luyindama oynamıyor, yerine Donk forma giyiyor, Luyindama’yı soran bile olmuyor. Orta sahada Belhanda yoktu, eksikliği hissedildi mi? Emre Akbaba, Belhanda’yı arattı mı? İlk defa on birde şans bulan Oğulcan’ın kimden eksiği var? Diagne her maçta böyle ikişer-üçer atarsa, Falcao’yu kim arar, kim sorar?

Bu kadar eleştirdiğimiz Galatasaray, şampiyonluğun peşin favorisi gösterilen Fenerbahçe ile aynı puanda ve liderin iki adım gerisinde... Üstelik bu Aslan, şimdiye kadar avcıların hikayelerini dinleyen Aslan... Bir de kendi hikayesini yazacak Aslan’ı düşünün.''

YORUMLAR

  • 0 Yorum