''Santos iki transfer istedi''

Beşiktaş'ın Şube Futbol Sorumlusu Feyyaz Uçar, yeni teknik direktörleri Fernando Santos'un transfer yapılmasını istediği bölgeleri açıkladı.

''Santos iki transfer istedi''
14 Ocak 2024 - 01:51
Beşiktaş'ın Şube Futbol Sorumlusu Feyyaz Uçar, siyah-beyazlı takımın 3-0 kazandığı Fatih Karagümrük maçının ardından açıklamalarda bulundu. Feyyaz Uçar, yeni teknik direktörleri Fernando Santos'un kendilerinden 2 transfer istediğini de söyledi.

İlk olarak alınan galibiyeti değerlendiren Uçar, ''Bugün çok önemli bir galibiyet oldu. Son 3 maçta içeride kaybetmek, büyük takım oyunu değildi. İçeride kazanmak zorundasınız büyük takımsanız. O açıdan bugünkü galibiyet çok önemliydi. Fernando Santos'a hoş geldin diyoruz. Ümraniye'de de o havayı hissedebiliyoruz. Hoca geldiğinden beri güzel bir heyecan, disiplin pekişmeye başladı. Gerçek Beşiktaş budur. Bu galibiyeti Fernando hocamıza ve taraftarımıza armağan ediyoruz'' dedi.

Transfer konusuna da değinen Feyyaz Uçar, "Stoperde adaylar var. Fernando Santos o bölgeye ve ön liberoya oyuncu istiyor. Seçenekleri sunduk. Bir ortak noktada mutabakata varılıp bu 2 bölgeye transfer yapacağız" ifadelerini kullandı.

YORUMLAR

  • 0 Yorum