Saral: Cengiz için görüşüyoruz

Medipol Başakşehir’in futbol şube sorumlusu Mustafa Saral, gündeme dair açıklamalarda bulundu. Saral, Cengiz Ünder için Manchester City ile yeniden görüşeceklerini belirterek, “Hedef Cengiz’in en fazla bonservis bedeli ile Avrupa’ya giden oyuncu olması” diye konuştu.

Saral: Cengiz için görüşüyoruz
10 Temmuz 2017 - 17:02

Bu sezon mücadele edecekleri Şampiyonlar Ligi ön elemelerinde başarılı olmak için kadrosunu takviye eden Başakşehir’de futbol şube sorumlusu Mustafa Saral açıklamalarda bulundu.

Geçtiğimiz sezonunun en çok konuşulan oyuncuları arasında olan Cengiz Ünder’in Manchester City’in istediğini belirten Saral, “Manchester City ile görüşmelerimiz devam ediyor. City'li yetkililer Cengiz için ikinci kez gelecekler. Hedefimiz Cengiz'in en fazla bonservis bedeliyle Avrupa'ya giden Türk oyuncu olması yönünde. City'in İstanbul City gibi projeleri var. Daha görüşme aşamasındayız. Şu anda City'den talep ettiğimiz oyuncu yok. A. Madrid'le de kulüpsel olarak ilişkilerimiz devam ediyor. Gelecek sezon hedefimiz ilk turu geçmek, Şampiyonlar Ligi olmazsa, UEFA Avrupa Ligi'nde yolumuza devam etmek” açıklamasında bulundu. 

Mustafa Saral, Radyospor’a yaptığı açıklamada, “Biz Clichy'e Fenerbahçe, Galatasaray talip oldu diye talip olmadık. Şampiyonlar Ligi'nde mücadele edeceğiz, iddialı bir kadro kurmamız lazım” ifadesini kullandı. 

“STOPER ALABİLİRİZ”

Bugün durumu belli olan ve sahalardan 3 ay uzak kalması beklenen Chedjou'nun durumu hakkında bilgiler veren Saral, “Durumu ciddi tarak kemiğinde kırık var. Yaklaşık olarak 3 ay sahalardan uzak kalması bekleniyor. Hocamız kampta başkanımızla değerlendirme yapacak. Genç stoper transferimiz olabilir. Hocamızın raporu doğrultusunda 4 oyuncu transfer ettik. Emre'nin yedeği olarak düşündüğümüz bir oyuncu arıyoruz. Araştırmalarımız devam ediyor” dedi. 

“EMRE’NİN TALEBİ YOK”

Son günlerde adı Fenerbahçe ile anılmaya başlayan Emre Belözoğlu konusunda da bilgiler verene Saral, “Başkanımız Emre konusunda açıklama yaptı. Emre'nin Fenerbahçe'ye gitmek gibi bir talebi yok. Fenerbahçe'nin de bu konuda bir talebi olmadı. Emre'yi takımızda tutmak istiyoruz. Başkanımız durumu tolere eder mi? Bilemiyorum, o zamanki şartlara bağlı. Şartlar ne olur, bilemiyorum” şeklinde konuştu. 

“SNEİJDER’DE SOMUT ADIM ATABİLİRİZ”

Galatasaray ile ayrılma noktasında olan Sneijder konusunda da açıklamalar yapan Mustafa Saral, “Şartlar oluşursa görüşme olur. 5 milyon euro bizim bütçemizi açıyor. Şartların oluşması lazım. Sneijder serbest kalırsa somut adımlar atabiliriz. Transferi standartlarımıza uyarsa olabilir” dedi. 

“VİSCA YANLIŞ ANLAŞILDI”

Takımın yıldızı Edin Visca’yı isteyen bordo-mavili kulüp ile henüz bir anlaşma olmadığının altını ziçen Saral, “Trabzonspor ile Visca transferi konusunda rakamsal boyutta anlaşma sağlanamadı. Visca'nın açıklamaları yanlış anlaşıldı. Bize bununla ilgili açıklama yaptı” diyerek sözlerine noktayı koydu. 


YORUMLAR

  • 0 Yorum